Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walaskajamnka

Czy jezeli sie kocham analnie to penis wchodzi mi w jelito?Jak daleko moze dojsc

Polecane posty

Gość walaskajamnka

Przeciez jak wchodzi w jelito to tam sa kwacy ktore rozrabniaja fekalia wiec to raczej niemzwlie/ Jak to jest?

Gość 1456778
:O

Gość aska1234567
to zart

Gość Shao_Lin
Nie, trollu niedorobiony, za odbytem znajduje się twój mózg... Kwasy w jelicie, które rozdrabniają fekalia... Nową biologię nam tworzą..;)

Gość nastka 1000
To jest lepsze od lewatywy tak właśnie należy się kochać

Gość Shao_Lin
"spłodził mnie pijany bezdomny" bawi cię to podszywaczu? Ciebie chyba bezdomny spłodził, a że wóda mu mózg wyżarła, to i na ciebie przszło...

zazwyczaj podczas anala. penis np 17cm...wchodzi na 46cm wglab jelit. przy natomiast czlonku 20 cm trzeba uwazac poniewaz siega on az do zoladka-co spowodowac moze wypchniecie niestrawionego pokarmu nosem. :P aby uniknac takiego efektu nalezy kazdego dluzszego niz 17 wiazac przed stosunkiem w petelke,co wystarczajaco skroci penetracje...:D:D udanego sexu zycze :P:P:D

Gość Shao__Lin
Z upodobaniem szarpię za skórę swojego nędznego dydka podczas scen pocałunków w "Modzie na sukces" :classic_cool:

Walaskajamnka, maksymalna długość odbytnicy to około 15 centymetrów. Jeżeli penis jest dłuższy, to owszem może wejść w kanał jelita grubego. Ile maksymalnie może się w ten sposób w kobiecie zmieścić ? Myślę że max. około 25 centymetrów, gdyż potem przewód jelita zakręca. W jelicie nie ma kwasów. Kwasy (trawienne) są obecne tylko w żołądku.