Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie shock

Jestem w szoku,Natasza Urbańska ma cellulit

Polecane posty

Gość normalnie shock

Kto jak kto,ale myślalam,że akurat ona ma idealne ciało,tyle sie słyszy że ciągle bywa na siłowni (oczywiście przed ciążą),a tu widać,że ten cellulit jest zaawansowany,więc na pewno nie ma go od tych paru m-cy kiedy nie chodzi.Czyli jednak aktywność fizyczna wcale nie gwarantuje jego braku.... http://www.pudelek.pl/artykul/13895/urbanska_urodzi_na_scenie/

Większość kobiet ma cellulit, taka niestety nasza natura. A jeśli masz predyspozycje, to i ruch regularny nie pomoże. Niestety, wiem po sobie:/

Gość normalnie shock
No tak,ale ona przecież uchodziła za idealną,stać ją też na drogie kosmtyki....Chociaż pewnie po porodzie coś z tym zrobi

A co mają do tego drogie kosmetyki? Mazidło, tanie czy drogie, jedynie lekko pojędrni skórę, ale samo niczego nie załatwi. Amerykanckie gwiazdeczki też mają cellulit, a kasy jak lodu. Tam działa odpowiednie światło, fotoshop i opalenizna, która optycznie wygładza skórę. A co do robienia z tym czegoś- tutaj też działa zasada: łatwiej zapobiegać niż leczyć.

Gość normalnie shock
Kurcze ale ona duzy ma,to ja jestem cała rozlazła a nie widać mi jak stoję,dopiero jak ścisnę palcami,do tego w ogóle nie ćwicze.Fakt,że jestem od niej pare lat młodsza,ale tak czy inaczej jestem w szoku

Gość normalnie shock
Dzisiaj akurat nie :P Ale dobrze wiedzieć że nie ma ideałów ;)

Gość normalnie shock
Tak

Gość Oj oj to nie uchodzi....
Faktycznie i cóż to będzie z tym celulitem ? Po porodzie będzie chyba musiała wymienić nogi , bo jak można pokazywać się na scenie z czymś takim ? Prawdaaaaa?!?!?!?!?! No przeciez te ze scen to nie ludzie ! Na szczęście plastikowym lalkom to się nie przytrafia .

Gość normalnie shock
W sumie to nie miałam skąd się dowiedzieć,nie sledzę jakoś specjalnie jej losów,tyle co na pudlu,a tam tego jeszcze nigdy nie widziałam

Gość Oj oj to nie uchodzi
Nie martwcie się dziewczyny i nie bójcie celulitu - na mózgu się nie robi a w razie czego nie widać !

Gość normalnie shock
Dlatego że dotąd byla dla mnie ideałem pięknego ciała

Gość głupoty
ma celli i co z ego, nigdy nie czytałyście że w ciąży nadmiar hormonów temu sprzyja ? do tego ciężar brzucha uciska na tętnice w pachwinach i cellulit i żylaki gotowe oj dzieci, dzieci