Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiekkkkkkk

zapomnial o moim swiecie

Polecane posty

Gość kasiekkkkkkk

mam dzis powdojne swieto, urodziny i imienimy ale moj chlopak chyba o tym nie pamieta:( zapomnial:( wiem nie ma kasy i nie oczekuje zadnego prezentu chocia zbyloby milo ale tylko jakies zyczenia mocnego calusa a tu nic:( znajac jego da mi buzi jak juz bedziemy lezec w lozku i pojdziemy spac:(

Gość ale na tak głupie
dopiero jest 8:56 cały dzien przed tobą, jeszcze 17 razy zdąży złożyć ci zyczenia

Gość kasiekkkkkkk
moze i tak ale od 6 jest ze mna w pracy wszyscy mi skladaj zyczenia on tylko slucha gdyby byl inny to pomyslalbym ze cos sam szykuje ale znam go i niestety bedzie tak jak mowie:( :( :( zawsze co roku tak jest i zawsze wtedy nie ma kasy:(

Gość kasiekkkkkkk
:( smutno mi z tego powodu:(

Spokojnie poczekaj do wieczora, jeszcze przed Toba długi dzień:)

Gość naaaaaaaaaaaajlepszego
🌼 dzisiaj jest Twoje swieto a wiec nie wypada sie smucic !!!! :) glowka do gory :)

Gość dfjdr
jest z tobą w pracy tzn że mógł cos pooszczędzać i kupić chociaż drobiazg. Współczuje Ci takiego faceta i przykro się robi.

Gość dfjdr
a czy ty kupujesz mu jakis drobiazg??? pamiętasz o jego urodzinach?

Gość carramba
wiem co czujesz ;( mój tez w tamtym oku zapomniał (nie wiedzial?) o moich imininach... było mi przykro W tym roku cudem (!!!) wiedział ale ja zaplanowałam wieczór z rodziną (ojciec idzie za 2 dni do szpitala) chciałam z nimi spedzić ten czas. Byłam przekonana ze nie bdzie wiedzaił, ni echciałam siedziec samam :(

Gość ejbisi
No ale moze cos szykuje na wieczor... A tak poza tym jak to, nawet nie powiedzial "wszystkiego naj?". Jesli do wieczora nie złozy ci zyczen to naprawde powaznie przeanalizuj z kim sie zadajesz.

Gość kaukazzzzz
ponizasz sie sama na wlasne zyczenie bedac z kims takim :D co za idiotka

Gość ejbisi
No dokładnie... 5zł na różyczke nie miał biedny? Z głodu by umarł? Juz rok temu powinnas go kopnac w dupe. Załoze sie ze za wszystko płacicie po polowie i nigdzie cie nie zaprasza.

Gość dgjfhkt
wiesz twój facet mimo wszystko powinien cos powiedzieć. Mógł przecież rano cię obudzić i zrobić śniadanie czy coś. nie musiał nic kupować. chociaż jak piszesz ma pracę więc nie wiem czemu nie mógł odłożyć jakiejś małej sumy żeby cos kupić. chodzby jakiś drobiazg. powinnas z nim o tym porozmawiać. Ale dopiero wieczorem jak scenariusz który podaje sie sprawdzi. jeśli do wieczora nie złoży ci nawet życzeń powiedz mu co czułas i spytaj opowód. Jeśli nic nie powie to lepiej sie zastanów nad sobą czy warto być z takim facetem. jeśli widzi ze w pracy składaja ci życzenia to wie ze masz urodziny. więc jest totalnym idiotą że nie zareagował.