Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fire disire

Dlaczego często olewacie fajnych facetów ?

Polecane posty

Gość fire disire

a za draniami chodzicie ? Mój przyjaciel zdradzał każdą , i nadal zdradza często kobiety nawet wiedzą , że kogoś ma....ja natomiast nawet jednej mieć nie mogę...pewność siebie ? jasne , że ją ma skoro go ładne dziewczyny podrywają ....a ja skąd mam ją mieć jak widze, że każda się wycofuje jak zaczynam zmniejszać dystans między nami..wychodzi na to, że kobieta woli być jedną z wielu przebojowego faceta niż być jedyną dla zwykłego...

zbyt duża generalizacja, ja nigdy nie olałabym fajnego faceta, jeśli tylko na takiego bym trafiła, nigdy nie wolałabym być z jakiś pseudo-macho podrywaczem, który ma inne na boku. I tego jestem akurat pewna jak niczego innego:)

Gość fire disire
niby generalizowanie ale znalazłbym setki facetów co by mogli napisać to samo ...boli mnie właśnie to, że tak naprawdę w sprawach męsko damskich facet nie ma nic do powiedzenia ....

Gość malamimiut
ja nikogo nie olewam, w każdym widze coś fajnego i pociagajacego i co mnie za to spotyka ? interesuja sie mną same chuje

a ja mogę to samo powiedzieć właśnie o facetach, że interesuja się tylko różowymi lafiryndami, wystrojonymi jak szczur na otwarcie kanałów i takimi które przeważnie nie mają nic do powiedzenia, albo interesują się \'ogólnie wszystkim\'.....chyba dlatego właśnie tak jest że ogólnie jest więcej takich beznadziejnych ludzi i ciężko oj ciężko trafić na kogoś fajnego

Gość Poznaniak. 85
tylko dla kobiet fajny=przystojny, popatrzcie jaką macie konkurencję a potem narzekajcie...:D

Gość Poznaniak. 85
lady powiedz mi dlaczego te fajne kobiety zazwyczaj się tak beznadziejnie ubierają ? szare kolory, wielkie ciuchy itd zero kobiecości...a te tępe to miód dla oczu ?

Gość Drake Remorey
Po prostu może za bardzo zmniejszasz ten dystans międz tobą a kobietą, może dawaj im więcej luzu i nie naciskaj. Pozwól zrobić jakiejść kobiecie zrobić pierwszy krok, żeb to ona się Tobą zaineresowała, daj jej się wykazać i spokojnie dać się uwieść:) i nie napinaj się, b pewnie jeszcze esteś młody:)

Gość **saml**
fajni faceci są dla fajnych kobiet,wiec trafiam tylko na tych PRAWIE fajnych:O bo fajni są zajeci

Gość **saml**
ale to nie jest smieszne:O

co ty mówisz że fajne się beznadziejnie ubierają? no bez obrazy ale większego absurdu chyba nigdy nie słyszałam, jakie szare kolory, ja mam wiele fajnych koleżanek (i sama też jestem fajna....chyba:)) i w żadne szare kolory sie nie ubieramy, trzeba wypośrodkować pomiędzy lafiryndą a szarą myszką. a tak na marginesie to jak widzę niektóre panny powystrajane to żaden to dla mnie miód na oczy tylko czysty kicz, no ale rzecz gustu

Ty uważasz że jestes fajny kolega o którym piszesz tez się pewnie za takiego uwaza... to ze uwazasz sie za fajnego nie znaczy ze jestes taki dla babeczek. poza tym - moze zły target obierasz?...

Gość ofer ma
"a ja skąd mam ją mieć jak widze, że każda się wycofuje jak zaczynam zmniejszać dystans między nami" no to chyba raczej fajny jest ten twój przyjaciel a nie ty, co?

prawiczek i kropka: wiem o kim piszę a o kim nie piszę, to że ktoś jest fajny i fajnie się też ubiera to nie oznacza od razu że kręci z kozakami na miłość boską do a ja wygrałem zycie: skąd wiesz czy ktoś dbał o siebie w młodości czy nie, nie zjeżdżaj wszystkich od razu z góry na dół, wszędzie gdzie się pojawisz potrafisz tylko krytykować, poza tym zauważ że sam masz też stałe konto na kafe

Gość ofer ma
"poza tym zauważ że sam masz też stałe konto na kafe" ma :D a ja to już w ogóle :D

Gość **saml**
aaaa czyli niefajni są zalogowani na kafe,bo nie mają czego szukać w realnym a pomarańczowi mają nadzieje ze stąd znikną?

10:58 [zgłoś do usunięcia] prawiczek i kropka 1987 wyszłam z kąpieli, a dlaczego dla kobiet podryw jest tak waznt? ja tego nie umiem robic i bym wolal zeby to dziewczyna wykonala pierwszy krok i sama mnie poderwala Bo to oznacza, że nie potrafisz rozmawiać i w przyszłości zanudzisz ją na śmierć :P

Gość ofer ma
"a dlaczego dla kobiet podryw jest tak waznt? ja tego nie umiem robic i bym wolal zeby to dziewczyna wykonala pierwszy krok i sama mnie poderwala " no i podrywają. inaczej wprawdzie niż faceci ale podrywają. kobiecie "nie wypada" bezpośrednio zaproponować randki czy czegoś takiego, ale mają cały wachlarz zachowań które pokazują że jej się facet podoba. no a że ty się nie podobasz to już twój problem. "lady stonehenge, te fajne o ktorych piszesz to niejednego faceta mialy i raczej kreca z jakimis kozakami " a co, z ofermami mają kręcić? no weź ty myśl trochę prawiczek :D

"które pokazują że jej się facet podoba. no a że ty się nie podobasz to już twój problem." albo nie zauważa bo jest nieśmiały/przyzwyczaił się do podrywu swoich pijanych znajomych z imprez/itd... więc kto wie ;)

prawiczek masz obsesje na punkcie tego że jesteś prawiczkiem i już sama nie wiem czy się chwalisz czy żalisz \'może nie kozakami, ale facetami którzy mieli w przeszłości kobiety\' - no normalnie rozwaliłeś mnie tym. I co w tym złego? ja mam 23 lata i interesuję sie facetami zazwyczaj starszymi 24,25,26 i to raczej normalne mój drogi, że ktoś taki kogoś tam wcześniej miaj. Poza tym gwaratuję ci, że nie odrzucam kogoś dla tego że jest prawiczkiem albo dlatego że nie jest prawiczkiem, poza tym nie jest to dla mnie jakiś priorytet, w ogóle nie biorę tego pod uwagę w kontaktach w mężczyznami, nie jest to dla mnie ważne. Ważniejsze są mięć milionów razy inne rzeczy:) Oczywiście przeszkadzałoby mi gdyby ktos miał kto wie jak dużo partnerek i to takich na jedną noc, no bo to już wiadomo nie świadczy o niczym dobrym. Nikt normalny nie ma na czole wyryte że jest prawiczkiem czy nie jest i nikt nie robi z tego faktu ósmego cudu świata. Natomiast ty każdą rozmowę sprowadzasz do jednego i na serio jest to już meczące. Mówisz, że rozpoznają cie gołym okiem, że jesteś prawiczkiem? no to nie świeć tym faktem tak człowieku na prawo i lewo, nie opowiadaj tego wszystkim to wtedy będzie dobrze - zobaczysz. I nie mów że te fajne patrzą tylko na takich co mieli dziewczyny przed nimi bo to nieprawda mówię to na swoim przykładzie i przykładzie moich friends bo my takie nie jesteśmy. Dobra, trzymajcie się, ja już jadę do pracy niedobre dzieci uczyć, zaglądnę później, cholera samochód muszę odśnieżyć - nienawidzę zimy:)