Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze pomozcie.........

mialam PRAWIE pierwszy raz...pomozcie,

Polecane posty

tak jak w temacie i jak on wchodzil to poczulam wlasnie taka blokade i to tak bolalo okropnie, ze sie ciagle odpychalam i w koncuu nie mialam tego 1 razu.. ale to tak strasznie boli, ze przy nastepych razach dalej bede sie bala i w koncu on nigdy we mnie nie wejdzie wy tak tez mialyscie?bo moze ja na jakas operacje bede musiala pojsc?to nie jest chyb normale, ze taka blokada;((prosze odpiszcie..

Gość emilkkaaa
ile masz lat?

19 lat

Gość emilkkaaa
moze za wczesnie dla Ciebie?

Gość emilkkaaa
moze sie za bartdzo stresujesz

za wczesnie?? przeciez teraz to dziewczyny w wieku 17 lat maja to za soba a ja mam 19!! to was tak nie bolalo?ja sie zalamie zaraz, na powaznie..prosze o powazne odpowiedzi i jakas rade..

Gość emilkkaaa
ty nie patrz na inne bo jesli chcesz to zrobic aby miec za soba tak jak kolezanki to gartuluje inteligencji moze dojrzej do teggo a nie patrz kto kiedy co robil ludzie w roznym wieku to robia..grunt to byc pewnym

Gość PEDAGOG SZKOLNY
mnie to nie bolalo az tak bardzo... nie wiem czemu tak jest niektorzy pewnie tak maja

Gość dziewczyno
albo jesteś za bardzo spięta, albo nie daj Boże pochwica, myślę że przestraszona i spięta, więcej luzu, a przekonasz się, że to jest jedyna sprawa dla , której warto żyć, bo całą resztę można Kaczorom o kupry rozbić, razem z radiem ma ryja i trwam

Gość mnie tak bolalo
bo z niewłasciwym partnerem, teraz to sie ciesze że do niczego nie doszło. z moim obecnym to bolalo ale bol byl do przejscia

nie ja nie mowie ze ja to chce zrobic bo inni to maja za soba..przepraszam, zle napisalam..chodzi mi o to ze ja jestem gotowa i mysle ze to nie jest za wczesnie, mysle ze to w sam raz.. ale to nie jest wazne, wazne jest to ze on i tak we mnie nie wejdzie, ja jestem jakas inna czy co..to naprawde tak bolalo, nie moglam..

a co ma wlasciwie facet do tego..chcial powoli wchodzic i penis jak penis innych facetow..

bbo ja bylam naprawde zestresowana i troche czulam, ze tak jakby zaciskam, bo sie po prostu balam jak poczulam ten straszny bol!!!ale to yl duzy boll

Gość mnie tak bolalo
penis jak penis, może jego cie spina i dlatego

Gość emilkkaaa
uwierz mi :) ze nie jestes gotowa skoro twoje cialo tak reaguije jak dlugo jestes z tym chloapkiem?

Gość rotfly
moze ma za duzego i za grubego penisa ?

Gość mnie tak bolalo
niech wejdzie powoli, apozniej pchnie mocniej

Gość PEDAGOG SZKOLNY
sprobuj najpierw palcami moze cos da.... albo kup se wibrexa i przerwij ta blone samodzielnie:) nie wiem

Gość połóż pod dupkę
poduszkę, aby penis wchodził pod innym kątem i będzie git

hmm bo wlasnie moze on powinien naajpierw tam wlozyc jednego palca, potem dwa...na inny dzien bysmy znow sprobowali...a nie tak od razu?i jeszcze nie bylo dlugiej gry wstepnej..od razu chcial

Gość mind
Mnie bolało jak cholera i wiem co to znaczy... Znajdź sobie odpowiedniego chłopaka który to zrozumie i zrobi to delikatnie i powoli, niech da Ci ochłonac po każdym pchnięciu a kolejny zrobi wtedy kiedy ty się zgodzisz. Nie bój się to tylko jeden raz, pomyśl jak potem będzie zajebiście. Nie zwlekaj i się nie bój. Mnie też bolało rozumiem Cię.

pewno sie do Ciebie dobieral ja slimak do wyscigow ..... krotko mocno i po krzyku ;-)

Gość a do ginekologa chodzisz
Jezeli nie to idz i po prostu niech cie zbada, powiedz mu o co chodzi i zapytaj czy mozesz miec z powodu swojej budowy jakies problemy z inicjacja. Zdarza sie ze blona dziewicza jest bardzo gruba a otwor w niej bardzo maly i wtedy 1 raz moze byc bardziej bolesny. W takim przypadku lekarz zrobi male naciecie i bedzie ok. Jesli wszystko z toba ok to po prostu nie jestes wystarczajaca podniecona w czasie seksu i sie spinasz. To zwykle troche boli ale jak kobieta jest bardzo pobudzona to mimo bolu dazy do penetracji i wtedy sie tego tak strasznie nie odczuwa.

Prosze pomozcie, idź do ginekologa. Niech ci natnie błonę dziewiczą. To ułatwi ci pierwszy stosunek.

wiecie co, to moze rzeczywiscie ten chlopak jest nieodpowiedni.on powinien zadbac o fajna atmosfeere, moglibysmy napic sie troszke winka i powoli, powoli do tego sie zabierac,a ja zbytnio nie bylam podniecona, bo on ciagle chcial we mnie wejsc, a mnie to bolalo tylko, ze on przed tym nei wiedzial, ze ja jestem dziewica, to mu troche t wybacze, ale jak mu powiedzialam, dlaczego tak zwlekam, to wtedy powinien byc delikatny.. bylam spieta, to fakt. to moze jednak poczekam na jakiegos faceta, ktory zna sie na rzeczy? i z ktorym bedziemy robic krok po kroku a nie tak.. ja z tym chlopakiem jestem od jaakis 2 tyg, co mnie denerwuje to on ciagle sex sex, aha i on jest turkiem.

Jeżeli gościu tak zabiera się do sprawy to znaczy,że ma Cię w nosie, zależy mu tylko na zaspokojeniu swoich potrzeb.Chyba nie jest to gość z którym powinnaś stracić dziewictwo.Co z tego,że mu nie powiedziałaś ,że to twój pierwszy raz.Jak by się zainteresował to sam by zauważył,że coś jest nie tak.Palant!!!

Gość Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mnie tez tak bolało i to jest normalne u niektórych kobiet. Wpływa na to stres, brak umiejętności tip. Ja prawie uciekałam z łóżka ;) I tylko dzięki mojemu ukochanemu wszystko sie udało, bo wszedł bardzo szybko i mocno. Ból to kwestia tylko paru sekund, za to po jakimś czasie jest dopiero fajnie :D I dodam, że było to przemyślane i dojrzałe podejscie, bo miałam wtedy aż (?) 23 lata i wcale się tego nie wstydzę, bo naprawdę warto to zrobic z ukochaną osobą :)