Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa czego wy

Czego uzywacie do odżywiania wlosów?

Polecane posty

Po każdym myciu używam odżywki chroniacej kolor,ale mam wrażenie,że to za mało.Nie mam zniszczonych włosów,ale nie są takie jak bym chciała,tzn błyszczące i odzywione.Nie wiem czego używać poza odżywką.Tylko nie proponujcie Waxa bo juz miałam i to badziew :P Moze olej kokosowy?

Jedwab nie odżywia.reszta chodziło mi o coś czego nie używa sie po każdym myciu tylko co parę dni,jakas maska czy coś

wyprobuj olej kokosowy albo maseczke olej rycynowy + oliwa z oliwek +żółtko

Gość Smutna bardzo oj ojo
polecam kosmetyki do włosów z firmy Dora do kupienia w Aptece ceny od 30 do 45 za jeden kosmetyk ale wydajność i jakość warte polecenia :)))

Gość zbxncm
mertz specjal- nie zastąpi go zadna odzywka

ja zawsze miałam problem z włosami. mam włosy kręcone, przy nieodpowiednich szamponach i odżywkach \"puszą\" się.. Stosowałam setki wynalazków, między innymi wspomnianą odżywkę wax, która tylko obciążyła mi włosy i wyglądałam jak \"lizus\" :P niedawno, jakieś 2 miesiące temu trafiam na odżywkę, którą stosuję po każdym myciu, odżywka jest l`oreala, pomarańczowa butelka, nazwa:VIVE PRO ja mam dla włosów suchych... serdecznie ją polecam, bo od momentu, gdy zaczęłam ją stosować, nie mam problemu przede wszystkim z rozczesywaniem włosów, nie muszę !!!! używać pianki czy żelu aby loki mi się nie rozpadały po pół godzinie od umycia.... do tego włosy mają piękny połysk :) no i mam wrażenie, że odżywia dobrze, bo ostatnio, tydzień temu byłam u fryzjera i fryzjerka powiedziała, że są w bardzo dobrym stanie...

Gość tenisekk
Rigenol- maska do włosów, do kupienia na allegro. Spray- mgiełka z keratyną i jedwabiem firmy CHI również allegro. i jest miodzio:)