Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tlinkuś

jak spędzacie czas wolny z Waszymi mężczyznami?

Polecane posty

Gość tlinkuś

jak spedzacie wolny czas ze swoim facetem? Czy spedzacie go razem, kazde sobie, co robicie.. Bo ja ostatnio stwierdizlam ze musimy kupic sobie jakas gre np monopol hehehe... Aha, pewnie polowa z Was napiszeze uprawiacie seks..ale ja chce wiedziec czy robicie i co robicie cos poza seksem:)

Gość nie ludze sie........
najczesciej ogladamy filmy albo sie klocimy :D

Gość tlinkuś
my również wzajemnie wypychamy nasze odbyty żołędziami a potem bawimy sie w dziki :classic_cool:

Gość koza rozbawiona
szukam tego mojego .

Gość jak moj ma
hmmm jak mielismy 2 osobne pokoje to przewaznie siedzielismy przed kompami a potem do lozeczka tulilismy sie i spac:Da teraz zrobilismy sobie z tych 2 pokoi jeden i bedzie chyba lepiej:P na razie ma 2 zmiane wiec sie mijamy, ale bedziemy blizej siebie i bedziemy wiecej czasu spedzac razem tak cos mi sie zdaje:D

Gość tlinkuś.
no bo wlasnie tak sie zastanawiam...ja albo cos robie w domku, on przed kompem,albo spimy..:( Tak ze niewiele atrakcji. A wyjsc nei ma jak bo male dziecko w domu:)

Gość tlinkuś.
ktos mi wlansie nicka ukradl:(

Gość jak moj ma
my nie mamy dziecka ale i tak jest tropche nudno:P ale lubimy taka "rutyne" poleniuchowac poogladac cos, nie lubimy wychodzic:)

Gość nie ludze sie........
to nic moja kolezanka ma 3 dzieci i siedzi z nimi w domu jej maz zarabia an rodzine praktycznie caly dzien go nie ma a jak wroci to jest tak zmeczony ze nawet dzieci nie przytuli ani jej i idzie spac :( to dopiero przerypane..