Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jttjt

PYTANIE do facetów ktorych zona jest pierwszym partnerką..czy byliscie i jestesc

Polecane posty

Gość acccca
ja mam męza..ale on mnei zdradził z hyrdaulikiem który ostatnio naprawiał rury w lazience:/ ja go zdradziłem 3 razy z tym samym kolesiem..mój prof od psychologi społecznej..i nie załuje! jak on mnie zdradza to ja jego też moge, a co!

Gość jryjr
hmmm... wątpię żeby jakiś facet mógł tak przez całe życie na dodatek jeśi nawet tak, to oznaczałoby że mało męski jest no i poza tym współczuję prawiczka

Gość Abregistorczyk
Cóż za pytanie tylko i wyłącznie z pierwszą partnerką już 40 lat to chyba jeszcze za krótko....

Gość fntnynyujmymymyyrfhlkhyhl
''jryjr hmmm... wątpię żeby jakiś facet mógł tak przez całe życie na dodatek jeśi nawet tak, to oznaczałoby że mało męski jest no i poza tym współczuję prawiczka '' dowartościuj sie biedna kobieto bo faceci to swinie a kobiety nigdy nie zdradzają :) ps.spadaj idiotko to pytanie do facetow a nie do zdradzonuch zazdrosnic :):):)

Gość acccca
ja czasemm spotykam sie na seks z prawiczek i kropka 1987 dlatego on tak gada że jest prawiczkiem ale to pod względem kontaktów z kobietami...

Gość acccca
ja tez go kocham!!!!!! za jego niezłomne teksty...nie znaleśc jego posta w temacie o dziewicach,kobietach,nastolatkach,pierwszych razach itp to wielka rzadkość...

Gość acccca
aska ale ty nie jestes dziewica:D:D:D: więc ten BOG na Ciebie nawet nie spojrzy...chyba że z politowaniem...:P