Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera jasnaaaaaaaaaaa

Do osób w związkach- czy śnią Wam się inne kobiety/mężczyźni ale...

Polecane posty

nie w normalnych sytuacjach w pracy itp itd Ja jestem w związku już 5 lat, niedługo ślub. A czasem śni mi się inny mężczyzna, zwykły facet którego spotykam i połącza nas wielka miłość :O :( sen jest tak piękny, że nie chce się z niego obudzić, ale gdy wstaje to mam wyrzuty sumienia- chociaż we śnie nie było seksu tylko mega uczucie o którym każdy marzy. Dziś miałam to samo, nie zdarza się to często tylko ciekawi mnie czemu...

Oczywiździe. :) I nie słuchaj, że to jakieś niespełnione marzenia, niewyartykułowane potrzeby. Po prostu tak jest. Dodam, że nawet całkiem przyjemne. :)

no wlaśnie i martwi mnie to, że jest to przyjemne :O :( wstaje i czuje, że chciałabym przeżyć miłość od początku, bo początki są takie piękne :)

własnie mi tez sie snią inni a moj to moze raz na rok :)

I całe szczęście, całe szczęście. Gdyby jeszcze we śnie mnie nawiedzał, poczułabym się osaczona. :)

ale czy Wy przez te sny nie marzycie o jakiś nowych przeżyciach? wiecie w długim związku juz nie ma motylków w brzuchu :(

cholera jasnaaaaaaaaaaa ale czy Wy przez te sny nie marzycie o jakiś nowych przeżyciach? No jak nie? :) Oczywiście, że tak. W moim wypadku, to nie kończy tylko na marzeniach, ale ciiii...

Gość trtr
U mnie to jest tak. Póki byłam sama, miewałam sny erotyczne i inne związane z mężczyznami. Teraz, gdy mam partnera i jestem seksualnie spełniona, snów erotycznych nie mam wcale (a szkoda). Natomiast zdarzają mi się jeszcze takie "dramatyczne" i "romantyczne" np że wiem że zdradziłam mojego partnera i widzę jak on cierpi lub że poznałam kogoś i zakochałam się. To dosyć ciekawe i mogę zaobserwować jak duże jest to odzwierciedlenie moich odczuć, opinii, lęków.

Gość Obolała Zofyjja
Mi się śnią takie osoby, które uważam za koszmar - czyli rodzina, osoby tej samej płci, zwierzęta....

właśnie ja snów erot. też nie mam, ale takie uczuciowe, romantyczne miewam i dziś chyba przez ten sen bede miała zepsuty dzien :P