Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

turbo dizel

Egipt, Hiszpania, Włochy juz dawno są przereklamowane, kto tam teraz jedzie

Polecane posty

chyba tylko dlatego zeby zaliczyc te kraje, teraz przyszedl czas na skandynawie, na zajebiscie piekne norweskie fiordy, slonce nocą i blondynow z lodowatymi oczami i białą cerą

Oj, przestań. Nie lubię facetów z niebieskimi oczami i do tego blondyn :O brunet z piwnymi oczami, ech! :) Ja nie byłam w Hiszpanii jeszcze, ale na pewno nie pojadę tam żeby zaliczyć ten kraj. Raczej żeby zobaczyć piękną Alhambrę, Gibraltar, Barcelonę a do tego obok Portugalia. Moze kiedyś...

Gość polejka
nie gadaj w taka pizzzzdziawe o skandynawii i Fiordach !!!! chryste, moze Egipt jest przereklamowany i jedza wszyscy jak leci ale polezec teraz w cieniu w 35 stopniach z zimnym drinkiem w rece ..... ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmnooooooooooooooooooooooo ;(

Gość trzeba wiedziec
Nie no, jeśli wakacje to tam gdzie ciepło. Jedyne co mnie ciągnie do Skandynawii to właśnie typ urody tamtejszych facetów :p

Z tych trzech Włochy.Cudne.Moge tam jechac zaraz.Rzym wieczne miasto.Zawsze mozna zobaczyc cos nowego Skandynawia brrr Kocham sloneczko

ja tam wlasnie wole pizdziawe, nienawidze lata ktore podpieka skore i kiedy nasze organizmy gorzej funkcjonują, nienawidze mrozyc oczu. ja mam wyuczony zawod technika obsługi ruchu turystycznego bo chce poswiecic zycie podrozom tez pojade do hiszpanii bo jest piekna i ciekawa ale tyle lat slyszec ze ktos byl kurwa w hiszpanii i sie podnieca przyprawia mnie o mdlosci

Ale masz podejście. Jest tyle różnych pięknych miejsc na swiecie, i kazdemu podoba sie cos innego. Jeden lubi narty i lodowce, drugi Skandynawię i fiordy a drugi Indie, Tajlandie , jeszcze inny Karaiby, Afrykę itp. Niestety prawda jest taka, ze niewielu z nas stać na wojaże po świecie tak jak pozostałych Europejczyków. Bierzemy to co jest na naszą kieszeń i dlatego jest to choćby Egipt. 3 godziny lotu i jestes w słoneczku, nie martwisz sie czy bedzie padac czy nie. Skandynawia jest bardzo droga niestety.

Gość made in china...
...rulez

Gość bylamwegipcieraz
brunet z piwnymi to murzyn . Murzyni sa ciemni . RAsa biała ma jasne włosy..

Murzynów nie lubię. Nie podobają mi się. Nie odróżniasz mulatów od czarnych Kochana.

Gość bylamwegipcieraz
ale ja nie lubie czarnych oczu , bo mi sie z murzynami kojarzą

teraz tego nie doceniacie ale kiedys blondyn bedzie rarytasem, juz teraz jest to wymierajacy gatunek, a i kiedys tez nie było jasnych wlosow i oczu to skutek ewolucyjnej mutacji

Gość zahiria
a ja lubie Hiszpanie, tymbardziej ze teraz mozna tam pojechac za grosze z biurem FunClub

Gość Znalazł się paleontolog
"kiedyś nie było niebieskich oczów to tylko mutacja". Doucz się. Nigdzie nie jest napisane że pierwsze oczy ludzkie były czarne. Są różne teorie o pochodzeniu człowieka i wcale nie jest to juz takie pewne że człowiek powstał w Afryce. Teraz bardziej prawdopodobne jest że to była Azja.

Gość A ja lubie, cieple kraje
I ciemnych mezczyzn, z ciemnymi oczami. Tylko nie rozowacI blondyni !!!

Gość Magda.Mała.Mi
Ja tam wolę Czarnogórę. To kraina pięknych kobiet i przystojnych mężczyzn. W tamtym roku kupiłam wycieczkę w funclub.pl i powiem Wam, że w Czarnogórze to jest tak, jakby ktoś stał na granicy i selekcjonował wszystkich turystów. Uwierzcie - jest na czym oko zawiesić.

Gość marble_cake
hehe, ja jestem zdecydowanie ciepłolubna ;-) ale widziałam fajne wycieczki objazdowe po krajach skandynawskich z funclubu, ale mimo wszystko i tak ciepłe kraje są bardzo popularne, nie ma to jak słońce, piaszczysta plaża i przejrzyste morze :D

mnie jakos do krajow skandynawskich na razie nie ciagnie... tez wole ciepelko. :)) w tym roku jedziemy do Grecji z funclubem. Oj, dluuuugo na te wakacje czekalam...

Gość Chuja a nie skandynawia
Co roku jezdze na Malte albo do Grecji, latino to jest to!