Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak jedna 22latka

najważniesze jest zdrowie dziecka

Polecane posty

Gość tak jedna 22latka

witajcie, ponieważ u mnie z mężem istnieje większe prawdopodobienstwo wystapienia bliźniaków sama się tym ostatnio trochę zamartwiam, bo nie ukrywam że wolałabym najpierw jedno a potemd rugie dziecko.... myśle że jest wiiele takich kobiet jak ja że chcą żeby to byl chlopczyk lub dziwczynka, blixniaki czy tez nie... ostatnio uświadomiłam sobie że to wszytko jest nieważne, niewżna jest pleć, blixniaki, kolor włosów czy tez to czy dziecki jest ładne czy nie- ALE NAJWAŻNIEJSZE JEST ZDROWIE DZICKA!!! dla mnie teraz tylko to się liczy co Bóg da to będzie również ile będzie zawsze będzie dobrze byle by było zdrowe- bo tak naprawdę bez tego jest naciężej na świecie... to taka moja mała refleksja... pozdrawiam

Gość MatyldaS
Słowa słowami...ale ja tak poczułam to naprawdę jak zaszłam w ciąże! Dopiero wtedy uświadomiłam sobie jak wazne jest zdrowie naszego dziecka. Zycze wszystkim zdrowych bobasków :) moje dzięko Bogu jest. papa

Gość tak tak taaak
bo ciąża to długie 9 miesięcy, ciężkich 9 miesięcy, bo trzeba na wszystko uważać, aby się nie przemęczyć, nie dzwigać, nie upaść na brzuch, nie uderzyć, nie najeść starego żarcia (o co w dzisiejszych czasach nietrudno), nie przebywać w towarzystwie palących........ moznaby tak jeszcze dlugo wymieniać. naprawdę zdrowie tego zarodka, a później płodu jest tak kruche, że wstydziłąbym się wybrzydzać: a bo ja chcę chłopca :O bo dziecko to nie jest piesek, któego się długo wybiera, a potem kupuje:O

Gość pamietajcie tylko
że ciąża to nie choroba.;)

Gość tak tak taaak
zależy kiedy. gdy ciężarna musi iść na zwolnienie i leżeć plackiem kilka miesięcy, to dalej "nie choroba"?