Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam35

Faceci co sądzicie o kobietach piszących na kafeterii ?

Polecane posty

Gość glos rozsadku
myslisz, ze jakbym nie znal (a znam) tej bajki to znak, ze jestesm szczesliwy? ;-) a co do Twojego wpisu, to pokaz co potrafisz i zakladaj tematy w ktorych bedziesz te zalety sprzedawac :-))) pozdr. ;-)

Kobiety nie zawsze krytykują facetów..(w topiku, mojego skromnego autorstwa można to zobaczyć).. tam znamienita większość kobiet , wypowiadała się generalnie pozytywnie o mężczyznach... ( nie mylić z zakompleksionymi chłopcami):), chyba każdy lubi czytać fajne, pełne polotu wypowiedzi. jedyne co mnie cholernie drażni to „wypociny” małolatów( obu płci:)) , których zostawił/a chłopak/dziewczyna.. i w związku z tym pałają nienawiścią do wszystkich ludzi płci przeciwnej... chore...

Gość glos rozsadku
czesc Piekna i madra powodzenia w temacie ;-) pozdr.

na razie żadna organizacja kobieca mi za reklamę kobiet nie płaci ;) wole iść pograć w wow'a niż się za darmochę produkować :P no i nie wszystkie kobiety warto reklamować.

" nie ma możliwości, że 90% kobiet jest identyczna." statystycznie jest... mozna nie radzic sobie w zyciu bo jest sie: niesmialym, zbyt ufnym, zbyt glupim, zbyt emocjonalnym, za malo przewidujacym... te osoby sa rozne, ale nie radza sobie identycznie - teraz pojmujesz?

co do kopciuszka to znać może znasz, ale nie identyfikujesz się z bohaterką :P

Gość glos rozsadku
dla jasnosci, czy wciaz tkwimy w ocenie kobiet z forum, czy moze wlasnie komiczne przeniosles sie na wyzszy poziom abstrakcji i rozwazasz nieracjonalne i niedojrzale zachowania kobiet jako takich?;-) pozdr.

Gość glos rozsadku
dziewczyny, przeciez macie swoj temat, zawsze te swoje trzy grosze musza wcisnac, nawet niepytane ;-) pozdr.

Gość kurde noooooooo
Chciałam delikatnie zaznaczyć, że te forum jest dla kobiet więc ten temat nie ma sensu. Należałoby zacząć od tego, co na tym forum robią faceci? Czyżby zniewieściali? :O

filantropia filantropią, pytanie czy bym jakiej szkody taką reklamą nie narobiła.

głos a widziałeś ilu panów jest na tamtym topicu :P po za tym jakże ma nas tu nie być skoro umieramy z babskiej ciekawości co też panowie o nas myślą :D

"czy wciaz tkwimy w ocenie kobiet z forum" a kim sa kobiety z forum, jesli nie otaczajacymi nas w realu? ps ktos tam sugeruje, ze uczucia sa tylko dla kobiet :D:D:

"to tak, jakby ktoś na forum przeznaczonym dla żeglarzy zadał pytanie: co sądzicie o żeglarzach zaglądających na forum żeglarskie?" zły przyklad... zeglarstwo, to hobby lub zawod... ludzie dokonuja swiadomego wyboru, chcac zostac zeglarzami... czy ktos was pytal, czy chcecie zostac kobietami? :D

Gość glos rozsadku
gwiazdki! i to mi sie wlasnie podoba! szczera wypowiedz! zamiast krecic sciemniac, lepiej okreslic jasno swoje motywy - nie ma wtedy powodu do dyskusji, w koncu ciekawosc to ciekawosc (a co dopiero babska;-) pozdr.

"czemu to forum kojarzone jest li i jedynie z "uczuciami"? " moze dlatego, ze nazywa sie Życie uczuciowe? :P

Gość glos rozsadku
a z kim teraz rozmawiasz mala mi? ;-) pozdr.

Gość glos rozsadku
alez durne to odswiezanie stron :-) pozdr.

oczywiscie, ze swiadomy.... dobrym przykladem byloby, gdybys napisala, ze na forum dla gejow ktos zapytal, co sądzicie o gejach :) ale ten temat ma sens, bo zaweza krag kobiet do tych, ktore tu pisuja

Gość glos rozsadku
to moze jeszcze bardziej zawezic do konkretnych wybranych osob ;-) troche to hmmm dziecinne :-) pozdr.

Gość vel Robinchut de Chujnia
...........panowie znacie po sześc niektórzy języków ale nadal nie umiecie rozmawiać z kobietami ............beznadzieja

Gość glos rozsadku
znamy sie? a co przez to rozumiesz? ;-) pozdr.

Gość glos rozsadku
wspolny jezyk forumowy powiadasz - taka forma licytacji ? ;-) pozdr.

hmmm, słuchajcie.. dziś ja mam bardzo poważny problem... nie umiem sobie z tym poradzić ...:( Rozstałam się z nim dziś na zawsze.. byliśmy ze sobą ponad 2 lata... dbałam o niego, pielegnowałam.. ale coż.. to już koniec.... na zawsze dziś pożegnam moje ukochane ....autko:):P:P;P