Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zza siedmiogrodu

.....jak czuć sie atrakcyjnie i kobieco.....

Polecane posty

Gość zza siedmiogrodu

kobietki, na pewno kazda z Was ma swoje sposoby na poczucie sie atrakcyjniej, na podniesienie wlasnej samooceny, na lepsze samopoczucie co kochane robicie? na mnie np dzialaja takie rzeczy jak kobiece ubranie, delikatny makijaz oczu, paznokcie chociaz bezbarwnym lakierem, kolczyki jak jest u Was?

pobudzający prysznic, jakiś super pachnący balsam do ciała - dziś używałam D&G, mój chłopak go uwielbia :) delikatny makijaż oczu, zadbane, uczesane włosy :) czuję się wtedy, jakbym mogła wszystko :) i w ogóle mój chłopak właśnie wrócił do domu i powiedział, że wyglądam przepięknie, cudownie :) :P

Gość fajnie masz ze chlopak mowi Ci
takie rzeczy;)Moj to chyba zapomnial,ze jestem kobieta:oCzuje nse brzydka i niedoceniana:(Choc dbam bardzo o siebie,stroje sie to on tego nie dostrzega...czuje sie jakbym byla niewidzialna:(

Gość dgggdgfd
Jak dziewczyna jest brzydka i nie zgrabna to nawet najlepszy krem czy ciuch jej nie pomoże 🖐️

Gość zza siedmiogrodu
o tak, slowa chlopaka tez bardzo bardzo dodaja skrzydel:) ogolnie to lubi jak sie ubieram jak to mowi jak "babeczka", zreszta ja sie akurat tak ubrana dobrze czuje, balsamy tez bardzo lubie, ale nie mam niestety swojego ulubionego

Gość zza siedmiogrodu
fajnie masz ze chlopak mowi Ci -> mysle ze niektorzy faceci juz tacy sa ze do glowy im nie przyjdzie ze dziewczyna chcialaby uslyszec jakis komplement, wazne aby samej czuc sie atrakcyjnie

Gość juuuupiii

Gość zza siedmiogrodu
ej laseczki, piszcie

Gość blackcat
makijaż depilacja perfumy koronkowa bielizna