Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .........iiiii

Przez ile plamilyscie po porodzie?

Polecane posty

Gość .........iiiii

Ja jestem juz 4 tygodnie po porodzie a nadal nosze podpaski...Raz jest mniej,raz prawie wcale ale bez podpasek byloby kiepsko..To normalne zeby to tak dlugo trwalo?

po 1 ciazy plamilam z przerwami rowne 6 tygodni 2 porod- 2 tygodnie po nic juz nie lecialo

Gość .........iiiii
aha..czyli mam sie nie martwic? W sumie mi to nie przeszkadza az tak bardzo bo i tak nie dam sie jeszcze tknac ale martwilam sie czy to normalne ze az tak dlugo to trwa..

Gość .........iiiii
No ja tez z przerwami..juz myslalam ze bedzie koniec a tu z powrotem trzebabylo leciec do apteki..6 tygodni?dlugo ale coz..

a ja plamiłam bite 9 tygodni... myslałam że się wykończę ale w końcu przestało... popadałam w depresje już... musi się dobrze oczyścić wszystko.

Gość tyma razem pomarańcza
na wizycie po 6tyg juz byłam "czysta" plamiłam ponad 5 tyg:)

Gość Wiolka1986
ja dlugo plamilam 5 tygodni potem w ciagu 3 tygodni mialam 2 razy "okres" ale kazdy organizm jest inny. Pozdrawiam i gratuluję bobaska;-)

Ja krwawiłam przez 2 tygodnie plus 1 tydzień plamień. U każdej kobiety to indywidualna sprawa. Ja też ci gratuluję dzidziusia autorko:)

2 tygodnie po porodzie a ja nie używam już podpasek od 3-4 dni, zakładam na noc, ale też nic. Chyba już nie wróci to krwawienie?