Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudzielcowa

BOLąCE i GORąCE STAWY KOLANOWE!!! OD MIESIęCY

Polecane posty

WITAM, mam problem z moimi kolanami, nie wiem co mam zrobić! od jakiegoś czasu, juz dluzszego chyba kilka miesiecy juz to trwa mam problem ze stawami kolanowymi; bolą są jakby takie spochnietei ciągle gorące!! nie mogę spać w nocy, bola jak sa zgiete jak są wyprostowane też. ogolnie zauwazyłam dziwne uczucie ze mnie boli i są bardzo bardzo wrazliwe np na szorowanie gąbką w czasie kąpieli, a szczegolnie tylna strona pod kolanami. potem mam cale czaerwone kolana i okolice jak raczek! jakbym sie opalała, są ciągle gorące jakby wewnątrz sie gotowało!! ogolnie tez mam jakies dziwne problemy ze staniem w pozycji poinowej przez nawet krótki okres czasu, zaraz robi mi sie slabo, tak jakbym miala jakies nie dokrwienie, zauwazylam tez wlasnie co do tego stania ze nogi robią mi sie sine, nawet jak stoję i patrze w lustro to w 5 sekund robią sie sine!! i są jakie stakie dziwne niby nie ma duzej opuchlizny a jednak moje kolana i lydki wygladają na znieksztalcone! nie wiem co to moze być?!?!? czy ktoś kiedys sie spotkał z takim przypadkiem??

no wlasnie, bylam juz raz u lekarza,. studiuję w UK i tutaj bylam u lekarza, i zrobila mi badania krwi i jakies tam, i wyniki byly dobre, nic nie stwierdzila ze to zapalenie, ale mi sie tez wydaje ze to zapalenie stawów, i nie wiem czy mam czekac do maja az przyjade do PL, czy isc jeszcze raz. wtedy dala mi jakąś maść przeciwbolową to troszeczkę przeszlo, ale teraz boli jeszcze bardziej, jejku dlaczego ludzie muszą chorowac>>????

i jeszcze do tego czuje sie slabo kiedy jest gorąco, a pamietam jak w lato opalałam sie i potem mialam kolana tak opuchniete ze nie moglam ich zgiąć, ale myslalam ze to przejsciowe

Gość gość
I co powodowało ten stan?

Gość gość
MOGĘ POMÓC ,ZAJMUJĘ SIĘ TEMATEM ZAWODOWO