Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatamorgana12

czy jestem histeryczką????

Polecane posty

Gość fatamorgana12

za tydzień slub. moj facet ma dwoje dzieci małych, ktore mieszkaja z matka. maja po 6 i 8 lat. maja byc na slubie...slub mamy na 13 a moj faCET chce dzieci wziac do nas juz o 11. ja nie chce. chce spokojnie przygotowac sie do slubu. moim zdaniem powinny isc z babcia.

Gość yerozy
to są już duże dzieci, nie powinny ci przeszkadzać w przygotowaniu

Gość fatamorgana12
mam wyrzuty sumienia. bo w koncu to jego dzieci i on mowi ze sie nimi zajmie ale ja wole zeby zajał sie mna w ten dzien.

Gość a ja się Tobie nie dziwię
Jeśli normalnie na codzień mieszkały by z Twoim przyszłym mężem to co innego. Jeśli jednak mają się pojawić u niego akurat przed wielkimi przygotowaniami to nie za bardzo.. Facet inaczej do tego podchodzi. Na jego głowie nie ma tyle obowiązków, przymiarek, dopracowań itp.

Gość ...*
"moj facet ma dwoje dzieci małych,..." no i o tym pamiętaj, że ma i obowiązki też zanim dorosną upłynie wieeele lat a i później mniejsze...ale ma.

Gość fatamorgana12
straciłam cały humor jak mi o tym powiedział, a nie mam odwogi powiedziec ze mi to nie pasuje:O

to poprawie Ci humor ...wyobraz sobie ze te dzieci sa przy ojcu przez caly czas( matka gdzies w swiecie) ...wyobrazasz sobie taka sytuacje?...patrzac na twoje podejscie ,nie moge sobie wyobrazic takiej sytuacji....