Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwna Sytuacja

Nowe majtki z plama mala, ktora jest coraz wieksza- co to moze byc?

Polecane posty

Gość Dziwna Sytuacja

Pare tygodni temu zakupilam majtki firmy atlantic. Dzien pozniej zauwazylam biala plame na wewnetrznej stronie majtek w okolicach krocza. Plamka ta wydawala mi sie normalna, myslalam ze to sluz czy cos takiego. Ale upralam je i plamka nadal byla. Dzisiaj mija juz miesiac a na majtkach plamka jest nadal po kazdy praniu, co wiecej ona sie jakby powieksza i dziwnie pachnie. Co prawda zapachu nie czuc mocno, ale moj nos wszytsko wywęszy i czuje ze ta plama smierdzi jakims szpitalem czy czyms takim. Nie wiem co to moze byc. Wydaje mi sie teraz ze ta plama jest juz od zakupu, ale nie mam pojecia co to moze byc. Majtki zostaly zakupione w firmowym sklepie, na pewno wczesniej nie byly noszone, ale ta plama kurcze.. nie wiem.. moze jakas bakteria jest w tych majktach czy co.. Mial ktos moze kiedys taka sytuacje?

Gość bezzapachowa panga
ja na twoim miejscu bym reklamowala, to moze byc nasienie jednego z 'tkaczy' nasaczone taka specjalna substancja powodujaca, ze plemniki nie obumieraja jak nic jestes w ciazy :o

Gość hahahaha zajebioza

Gość dziwne to
:O

Gość korki taczer
o/10 :o

Gość Dziwna Sytuacja
Kuzwa nie pisz 0/10 bo to jest naprawde problem!!!! Nie wiem co to moze byc! Masz zamiar glupoty pisac to nie pisz wcale!

Gość Dziwna Sytuacja
Nie moge reklamowac bo juz w nich chodzilam :/

Gość TerenPrywatny
Rzeczywiscie dziwna sytuacja. To chyba musialabys do laboratorium zaniesc te gatki zeby przebadali.