Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egzotyczna diablica

Choziaż biją jednym rytmem serca dwa, to podążają inną drogą...

Polecane posty

Gość egzotyczna diablica

Pytanie, jak zmienić jego uczucia? :( Pozałam faceta! Piękny chłopak, z wyglądu wydawało się, że jest ułożony, wie czego chce idt... Kierowca busów. Najpierw jeździłam z kolegą jego, jak i moim! Sebastian, to zauważył i nie dał za wygraną dopóki nie pojechałam z nim jego kursem...;( Spodobałam mu się, a on mi... wspólne tematy do rozmów w drodze, kilka wspólnych znajomych i podobne zainteresowania...! On miał dziewczynę (ma ją do tej pory) ale nalegał na spotkanie, bo przecież nic strasznego, towarzyskie spotkanie "koledzy" :( nie płaciłam mu, bo nie chciał ode mnie pieniędzy, jeździłam z nim, bo obydwoje tego chcieliśmy... więc też spotkaliśmy się, raz, potem kolejny i znów... Było nam razem wspaniale, miał zerwać z tą swoją, ale nie zrobił tego :( ona mu wybaczyła zdradę i nie odpuściła, robiła wszystko by przy niej został... ;(;(;( pamiętam jak mówił do mnie "kocham cię" "uwielbiam chwile z tobą" a teraz? teraz nawet nie umiemy ze sobą normalnie porozmawiać! jeżdżę z nim, bo jego kursy pasują mi najbardziej... co dalej, teraz wiem, że jestem w nim zakochana, a on... ;(;(;( jego to już nie obchodzi!!! Chcę zmienić jego uczucia, tak jak wtedy... chcę znów promienieć w jego ramionach... Nie potrafię mu spojerzeć w oczy ;(;(;(

Gość eee333
Co za buc...współczuję jego dziewczynie:O