Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nivela

Wkurza mnie falszywa przyjaźń koleżeństwo...

Polecane posty

Gość Nivela

kurcze najpierw znajomi się oferują że pomogą w remoncie..chodziło wynoszenie gruzu i wanny./.zawsze możecie na nas liczyć a jak przyszło co do czego to nie wiem jak się wyrobię z obiadem..a tu praca a tu tysiąc innych spraw widać że wyimaginowanych..więc po co pieprzyć że pomogą...

Gość fhgj
To co maja wolne brac w pracy, bo ty sie z obiadem nie wyrobisz?

Gość Nivela
Nie prosiłam dziś...

Gość Nivela
nie chodzi mi o wolne..bo ja to rozumiem..może źle ujęłam..najpierw ściemnia że musi to i tamto zrobić a widzę że cały dzień siedzi na gg i nk

Gość fhgj
to skoro nie prosilas dzis, to zapytaj, kiedy im pasuje. Kup napoje zimne, zamow pizze i zrobcie impreze odgruzowujaca. Nie rozumiem w czym problem. Albo napisz porzadnie a nie tu nam rozdawaj po nowej informacji w kazdym poscie... :)

Gość koza w kozie
podaj adres gdzie ta wanna jest

Gość Nivela
prosiłam w piątek..nie mógł więc napisałam że jak będziesz mógł to zadzwoń..może w poniedziałek? a on no nie wiem..jak wstanę, nie wiem jak z obiadem itp. a w czwartek się oferował

Gość Nivela
po prostu mi strasznie przykro ja zawsze starałam się im pomagać a tu proszę jak się odwdzięczają...i liczą na parapetówkę

Gość fhgj
No teraz troche jasniej. :) Do delikwenta sie dzwoni i mowi- Sluchaj Heniek, chce zebys sie okreslil co z ta pomoca przy remoncie. Zaoferowales sie i liczylam na Twoja pomoc. A teraz sama nie wiem, na czym stoje. Mow teraz raz i jasno, pomozesz, jak tak to kiedy? Bo jak nie mozesz, to oki, ale okresl sie, bo bede musiala kogos innego szukac. Ufff. Po takim monologu powinien sie okreslic. Znaczy ja bym sie okreslila. :)

Gość fhgj
a dlaczego o koledze mowisz w liczbie mnogiej? Rozdwojenie jazni ma? ;)