Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana_12

CZ ktoś z was chodził na vacu well, vacu line, vacu fit??????? jedno i to samo

Polecane posty

Gość zainteresowana_12

Jak w temacie. Chciałabym spróbować, czytałam trochę o tym, ale na topicach było wiecej ofert handlowych różnych gabinetów proponujących swoje usługi niż konkretnych szczerych wypowiedzi. Bardzo proszę o komentarz.

Gość wertr
nieschudlam.....ani kg...moze jak ktos wazy ok 100 i raczej nei uprawia sportu i nagle zacznie na tym chodzic to logiczne ze schudnie..ale ja co cwicze aerobik i to czesto jak zapislalam sie na 20 wejsc na vacu nic a nic nie schudlam a mam z czego 165m i 67 kg;/na mnienie zadzialalo! wole aerobik gdzie po dluzszym czasei jakies pol roku widac efekty

Gość muszeeee ja miec
potwierdzam, ściema jak nic - ja idiotka jeszcze wzięłam sobie serię aż 20 zabiegów - ani kg i ani centymetra!!!! Kasa we błoto odradzam!!!!!

Gość muszeeee ja miec
w błoto, oczywiscie ;)

Gość wertr
pozatym ze nic nie dalo mi to NIENAWIDZILAM tam chodzic...na maxa mnie meczylo, wkurwialo, odliczlalam kazda sekunde, minute - te co byly wiedza ocb... no meczylam sie strasznie...za to aerobik kocham:)i chodze z wielka przyjemnoscia - nie zaminienei za nic

Gość zainteresowana_12
Ja chodzę na fitness 4-5 razy w tygodniu, ale efekty na razie znikome (1,5 miesiąca) i postanowiłam że trochę przyspieszę drogę do szczuplejszej figury (jak na razie 75/165)....ale dzięki za szczere wypowiedzi!! To mi daje do myślenia :O

Gość wertr
to szczerze ci pwoiem ze fitness najwicej ci da...ja cwiczac 3, 4 razy w tyg po paru miesiacach czulam sie super - taka bardziej zbita, zaczynaly mi znikac boczki itd...czulam i widzialam po ubraniach ze mam mniej tlusczu. niestety zapisalam sie na vacu i mialam przerwe 3 miesieczna i dupa..od nowa.teraz znowu latam na fitness i czuje sie dobrze (powinnam jescze mnie jesc - a raczej nie jesc wieczorami). A co do fitnessu to na jakie zajecia chodzisz? powinnas chodzic na te spalajace tkanke tluszczowa, jak fat burning czy step, hi-lo... a puki co odpuscic sobei te na rzebe jak tbc, bnp itp...najpiewr trzeba salic pozniej rzezbic;) pozatym zobacz nawet jak sa programy odchudzajace w klubach to polegaja na konsultacji dietetycznej i wlasnie zajeciach fat bourning:)polecam

Gość zainteresowana_12
Ja chodzę na step, step BUP i magic bar, czasem mi się zdarza zostać po stepie na pilates dla relaxu. Faktycznie czuję po ciele ze jestem bardziej zbita i mam jedrniejsze ciałko, ale myślałam ze go więcej ubedzie, liczyłam na szybsze efekty, ale chyba muszę uzbroic się w cierpliwość ;) no i przestać jeść słodycze, niby mało, ale zdarza mi się 2-3 razy w tyg. :O Dzieki:)

Gość wertr
uwazam ze masz zle dobrane zajecia! magic bar - to daje najwiecje efketu ale przy rzezbie...to nei spala....co z tego ze zeczna ci sie mniesnei ksztaltowac jak tluszczyk pozostanie...powinnas zmienic na spalajace zajecia...kazdy instruktor ci tak doradzi. moim zdaniem - nie jestem specem ale duzo czytam na ten tamat i pare lat w tym "siedze"powinnas sie zapisac z 3 razy w tyg na fat b. i z raz na tbc - cwiczonka z obciazeniem lub bez ogolnie na wszystko. poczytaj jesli mi nei wierzysz co jest zalecane jesli ktos chce spalic tkanke tluszczowa- a o to tobie chodzi chyba:)

Gość wertr
a co do jedzonka to nie sadze zeby od zjedzenia slodyczy nawet codziennie cos bys "niechudla". najwazniejsze jesc czesto a malo..i nie napychac sie na n0c - co u mnei najgorsze jest bo niestet cale dnie siedze w pracy wiec jem tylko raz a wiecej i jem wieczorem - stad ta moja waga:)acha no i jesli masz sile bo ja np nie umiem sie bez tego obyc nie jedz pieczywa bialego!

Gość zainteresowana_12
Nie jem białego pieczywa, wolę razowe albo chrupkie. Wiesz co, z moim odżywianiem to były różne historie, ogolnie mam koszmarną przemianę materii, dieta kopenhaska nawet na mnie nie działa. Na razie odżywiam się nie łącząc białek i węglowodanów. A co do fitness-nie ma w moim klubie zajęc fat burning, jest jak piszę step i step bup, są tam włączone ćwiczonka z hantelkami, ćwiczenia z gumową taśmą czy z drążkiem flexi bar. Czy te ćwiczenia nie są na spalanie tkanki? Mam tak rozgrzane ciało i tak bardzo sie pocę, że chyba to jednak jest dobre. A magic bar to podobno świetna sprawa na spalenie tkanki, podobno efekt spalania utrzymuje się jeszcze przed 12 godz. po zakonczeniu treningu...

Gość zainteresowana_12
"MAGIC BAR- Zajęcia o maksymalnej intensywności. Jest to połączenie treningu siłowego z wytrzymałościowym. Trening ten jest najszybszym i najbardziej efektywnym sposobem na osiągnięcie wysokiej formy. Według badań naukowych wzmożone spalanie kalorii trwa jeszcze przez 12 godzin po zakończeniu treningu. Korzyści: wyszczuplenie sylwetki, wzrost siły i wytrzymałości mięśni bez widocznego zwiększenia ich obwodów. Poziom trudności: 2-3"

Gość wertr
hmm a z tym sie jescze nei spotkalam zeby w klubei nie bylo podstawowej formy aerobiku jak fat b.....i tak jak piszesz te cwiczona a hantelkami itd sa na wzmocnienie i rzebe miesni...cwiczenia o ktorych ja ci pisze sa na spalanie tkanki tlusczowej. Ocziwste jest to ze sie pocisz i meczysz ale pot nei jest oznaka spalania tkanki. Wiesz nie chce tu sie madrzyc czy cos ale uwazam ze powinnas zminic klub i zapisac sie na cwiczenia na spalanie - w klubach zazwyczja sa i takei i takie i kiedy np zabraknei ci troche cwiczen na miesnie to zapiszesz sie na tbc. Co do magic baru to prawda ze sa to najbardziej efektywne cwiczenia ale............polegaja one na poprawei wydolnosci, wytrzymalosci i sile miesni bez zwiekszania ich obowdu. Nie sa ta cwiczenia spalajace. Jakanajbardziej polecam magic bar ale juz jak spalisz taknke, bo co z tego ze teraz poprawi sie sila twoich mniesni skoro beda one ukryte pod tkanka tluszczowa? naprawde polecam poszperac troche w necie i szukaj cwiczen spalajacych. a moge sie dowiedziec skad jestes?jaki miasto? moze sprobuje doradzic ci jakis klub jak znajde w necie i jakei cwiczenia beda dobre. Zawsze bedziesz mogla zadzwonic sama do klubu i sie zapytac ktore sa na spalanie. A co do niejedzenia pieczywa podziwiam i zazdroszcze:)

Gość zainteresowana_12
ale przecież ćwiczenia typu step są jak najbardziej aerobowe (chyba że się mylę)...oczywiście jest w moim fitness clubie aerobik, ale ani razu nie byłam, myślę ze step jest lepszy(chyba). a po zajęciach wskakuję do sauny:) Sama zobacz co oferuje mój fitness club http://www.dynamika.net.pl/zajecia,,Zajecia,089d0ce410e2b91b1f2b05011fcfa3d5.html Zamierzam od nowego roku skorzystać z siłowni, a mianowicie z orbitreka, rowerka i bierzni.

Gość wertr
step ok, ale step bup ma na poczatku sam step pozniej cwieczenia wzmacniajace...sama nazwa wskazuje ze to cwiczenia wzmacniajace wydolnosc, miesnie....nie wiem jak mam cie przekonac:)ale baaaaaardzo dobrze zrobisz jak zapiszesz sie na silke i przed zajeciami bedziesz z godzinke na bierzni, orbiterkach itp:)z tym sie z toba zgodze:)

Gość zainteresowana_12
No to super:) Cieszę się że podzielasz moje zdanie. Ale jeszzce mam jedno ale co to step BUP, bo ten skrót kryje w sobie Biodra Uda Pośladki, i wygląda to tak, że najpierw jest 40 minutowa rozgrzewka, cwiczymy jakiś układ na stepie, pot się leje strumieniami i babeczka robi 30 sek. przerwy na napicie się i wyarcie buzi z potu....po 40 min. bierzemy maty i przez 15 min ćwiczymy różne wymachy nogami i robimy"brzuszki" nieskonczoną ilość powtórzen, oj cięzko jest. No i najprzyjemniejsze, cwiczenia rozciągająco-oddechowe (5 min)

Gość zainteresowana_12
a przecież "brzuszki" i wymachy nogami, i co idzie z tym napinanie poszczegolnych partii mięśni sprzyja spalaniu tłuszczyku, czyż nie ??

Gość wertr
napinanie to wzmacnianie...proste wiadomo ze cos tam spalasz...ale to takasmo jak bys szla na silke machac ciezarkami..to po jakims czasie masz lapy jak atleta:) wiesz nie mysl ze od tych cwiczeni niewadomo jak przypakujesz:) ja tez chodze na takie cwiczonka i to sa jedyne ktore sa wzmacniajace w ten sposob reszta spalacze.....czyli fat burning...uklad choreograficzny neiskomplikowany (zalezy u kogo) i cwiczysz to przez godzinke - bez przerwy musi byc to samo tetno....i wtedy wlasnie sie spala tkanke tluszczowa. Wiesz spalanie - to nie koniecznie machanie ciezarkami czy nozkami ....bo tu robisz serie powtorzen tych samych cwiczen ktore np wzmacniaja w tym momemncie albo brzuch, albo tylek, albo uda....a przy aerobach pracuje ci wszystko. Wiesz ja nie neguje twoich cwiczen bo sa bardzo dobre ale jesli po jakims czasie zauwazysz ze nic nei chudniesz to wlasnie bedzie oznaka zle dobranych napoczatku cwiczen. Na poczatki odchudzania przedewszystkim aeroby i spalanie, spalanie !! pozniej rzezba!i modelowanie sylwetki! Wiem ze moze sie tak wydawac ze im wieksze ciezary bierzesz do lapek czy wieksze sztangi to da lepszy efekt...wiec spalisz - niestety nie. Tylko teraz bron Boze z niczego nie rezygnuj dokumentnie:) nie chce cie zrazic bo widze ze podzielasz moja pasje jaka sa cwieczenia, aerobuik w gurpie:) zachecam tylko do poczytania co teraz na twoim etapie jest dla ciebei najlpesze:) p.s. ja tez jak 1 raz zapisallam si ena aerobik szarpnełam sie na BNP - brzuh, nogi , posladki i byly przy tym 2*.....owszem mialam wrazenie ze cwiecze z obciazeniem ze da najwieksze efekty - po czym szybko zostalam wyprowadzona z bledu i sama zaczelam przeszukiwac net by dowiedziec sie wiecej:) Aeroby aeroby :)

Gość zainteresowana_12
ok, dzieki jeszcze raz wielkie, uświadomiłaś mnie trochę a nawet bardzo!! Faktycznie początki na stepie źle wspominam, pamiętam że zamiast waga zmniejszyć się, niestety się powiększyła, tak samo jak obwody :O Miałam takie łydki, że nie dopinałam botków na nich:O no to chyba faktycznie zmienie ćwiczonka, ale na razie wykorzystam karnet w tamtym fitness clubie, mam nadzieje ze te ćwiczonka coś tam zdziałają...no i oczywiście siłka i aerobowy sprzęcik;) Jeszcze raz dziekuję!!!

Gość zainteresowana_12
A jeszcze zadam Ci pytanie, co sądzisz o platformie wibracyjnej bądź wibrotreningu, na kórym 15 min ćwiczen= 1,5 godz. na siłowni, podobno slicznie spala tkankę tłuszczową....Słyszałaś o tym? Jest też cos takiego na mojej siłowni...

Gość wertr
co do wibrotreningu nei wypowiadam sie bo nie ternowalam......ale sadze ze jest to cos w stylu vacu...maszyna "cud" a w cuda to ja nie wierze:)

Gość zainteresowana_12
Up Up

Gość fikander00
urządzenia vacu nie są do odchudzania, efekty widać przy dużej ilości, intensywności i częstotliwości zabiegów (30-40 zabiegów, w tym 20 w ciągu miesiąca; tempo 7-8 km/h). o wiele lepszym urządzeniem jem PowerSlim. Pojedynczy zabieg jest troszkę droższy, ale efekty piorujujące. Polecam!

Gość MIASTOPIEKNA
Salon Odnowy Biologicznej "MIASTO PIĘKNA" istnieje od kwietnia 2007 roku. Mieścimy się w samym centrum Gdyni, przy ul. Starowiejskiej 54/3. Dla naszych klientów mamy do dyspozycji 5 nowocześnie wyposażonych gabinetów zabiegowych i oferujemy szeroką gamę usług indywidualnie dobranych do potrzeb i oczekiwań klienta - zabiegi zarówno na ciało jak i twarz. Z nami pozbędziesz się cellulitu, wymodelujesz swoje ciało zadbasz o twarz, dłonie i stopy MOŻNA SKORZYSTAC U NAS Z TAKICH ZABIEGÓW JAK : -RF z mezoterapią -MEZOTERAPIA BEZIGŁOWA -LIFTING MANUALNY Z JONOFOREZĄ -MIKRODERMABRAZJA DIAMENTOWA -OCZYSZCZANIE DE LUX- -DERMO -RF Diathermy LavaTRON- -DREAM HEALTHER -ENDOMASAŻ -VACU WELL -ROLLMASAŻ -Kombinezon odchudzający- 4 w 1 -ALOESOWY ZABIEG UJĘDRNIAJĄCY I PODNOSZĄCY BIUST -PELLING CAŁEGO CIAŁA -Masaż relaksacyjny oraz stemplami ziołowymi TO ORAZ WIELE INNYCH ZABEGÓW ZNAJDĄ PAŃSTWO U NAS NA STRONIE INTERNETOWEJ WWW.MIASTOPIEKNA.PL MAMY BARDZO DOBRY SPRZĘ I JESZCZE BARDZIEJ KONKURENCYJNE CENY Adres Ul. Starowiejska 54/3 81-356 Gdynia TEL: 058 661 40 63 GSM: 516 859 398 e-mail: salon@miastopiekna.pl Czekamy na Ciebie: Pn - Pt: 09:00 - 20:00 Sobota: 09:00 -15:00

Gość natashka89
PO CO WYPOWIADAJĄ SIE DZIEWCZYNY KTÓRE O VACU POJĘCIA NIE MAJĄ!!!MĄCICIE DZIEWCZYNOM W GŁOWACH!!!!!! pracuje na tym sprzęcie !! ! wiec powiem w ten sposób! (u mnie w salonie jest vacu fitness i vacy well) ta bierznia nie służy do odchudzania!!!! tylko do zrzucienia zbędnych centymetrów w miejscach problemowych takich jak talia uda pośladki w tych miejscach wzłaszcza u kobiet gromadzi sie sporo tkanki tłuszczowej! spacerując po ciśnieniem poprawiamy krążene krwi w miejscach problemowych(uda,pośladki,talia) dzieku temu tkanka tłuszczowa zostanie szybciej spalona a jak to działa?? tkanka dotleniona wytważa kwasy tłuszczowe które zostają wykożystane przez nasze mieśnie jako energia i co ważne!TKANKA TŁUSZCZOWA JAKBY ZMIENIA SIE W MIĘSNIOWĄ(czyli mięśnowa spala tłuszczową), TKANKA MIEŚNIOWA JEST CIĘŻSZA OD TŁUSZCZOWEJ WIEC NA WADZE MOŻEMY STAĆ (nie schudnąć) ALE MIERZĄC OBWODY PASA TALII POŚLADKÓW MOŻNA ZOBACZYĆ JAKA JEST RÓZNICA MIEDZY NP PIERWSZYM ZABIEGIEM A OSTATNIM na tym to polega jak macie pytania to piszcie postaram sie odpowiedzieć:)