Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**burberry**

znowu nie wiem co robić...

Polecane posty

matka znowu ma pretensje ze jezdze na noc do mojego faceta. nie mieszka sam, lecz z rodzina. u nas akurat nie moze nocowac bo mamy gosci wiec ja jezdze. ciagle slysze ze sie narzucam ze to dziecinny zwiazek, gdybysmy mieli po 25 lat to by to zrozumiala, ze to wszytsko jest bez przyszlosc....

hmmm, moze kwestia zasad.... Ja bym nie jeździła do faceta na noc z czystych względów ;), że nie wypada, mimo, że jeszcze szceniak ze mnie, bo dopiero 24 lata, ale jakoś tak mam.... ja Twoja mame rozumiem :), ale co kraj to obyczaj :P

Gość ile masz
burrbery lat?

Gość XXXmartynkaXXX
a ja z moim mieszkamy od siebie kilka tysiecy km.. I co? Związek nie upada. Uprawiamy seks kiedy się widzimy. Ale nie na tym podtrzymujemy ten związek. Widzimy sie raz na jakies 6 tygodni, i seksu przez ten czas nie ma i co? Oswiadczył mi się, za rok zamieszkamy razem..

ale ja nie mowie o seksie. tylko chce bysmy sie widywali. nie chce przyjezdzac na dwie godziny i jechac. jesli on i jego mama proponuja nocleg to zostaje.

kotku, nie o to chodzi, ze masz nie jeździć, ale spróbuj trozke wyluzować :) moze odpuść sobie troszkę te wyjazdy i zobacz co on na to powiem :o sprawdz jak mu zalezy, jak bedzie reagował :) ja Ci dobrze radze :) bo topic jaki zapodałaś, pozostawia wiele do zyczenia,

wiem jak to bedzie zaraz mi napisze "ciezko mi bo rzadko sie widujemy, to nie ma sensu..moze sprobujemy jak sie przeprowadze do twjoego miasta..."..;/

ale jak wytlumaczyc mojej matce ze to normalne ze ktos u kogos nocuje. czasami mysle ze nie chce mojego sczezscia