Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mescomp

Dlaczego dziewczyny niezbyt chętnie płacą na randkach za siebie

Polecane posty

Gość mescomp

A liczą na to, że facet za nie zapłaci ? Jest równouprawnienie więc raz płaci on a raz ona a obecnie dziewczyny nastawione są na to, że to on płaci bo... TAK JUŻ JEST :-O Nie wstyd wam ? A później dziwicie się, że nazywają was materialistkami:-o

Gość Poznaniak .85
bo są darmozjadami :D:D:D

Gość marta78krak
bo nie mamy pieniedzy

wiesz..możesz podrywac na: macho: hej mała postawić Ci drinka? lub na studenta: hej mała postawisz mi drinka? sprawdz która metoda skuteczniejsza...

Gość co sie bede przejmowac
A od czego są faceci: od płacenia i seksu przecież :/

Gość jest zasada że płaci ten
kto zaprasza.Ja nie zapraszam facetów :P

ja powiem tak! Nigdy nie liczę z góry, że mężczyzna ma obowiązek za mnie płacić. Zawsze propnuję, że dorzucę się do rachunku, i w 99,99% spotykam się z bezaprobatą :) - Ja płacę! :) Raz spotkałam się z mężczyzną, który płacił za siebie a ja za siebie, co oczywiście mi nie przeszkadzało, ale fakt faktem, nie zrobił na mnie wrażenia jako chłopak, z którym miałabym np spotykać się dłużej :) Dawało mi to odczucie, że to wszystko nie rozwinie się, ponieważ jest sknerą :). To nie chodzi o kawę za 5 zł raz na tydzień, tylko o mały gest dla Tej kobiety, o którą sie stara :) To tyle w tym temacie. Ja odobiscie uważam, że kobieta powinna proponować dorzucenie sie do rachunku. Ja nie lubie byc na czyjejś łasce :/ jest to uniżające itd, ale miło jest usłyszeć, -e! daj spokój :) zróbmy tak, następnym rezem Ty mnie zaprosisz :) - i to jest w porzadku :)

A od czego sa kobiety? od gotowania, pranai i sprzatania a w przerwach od seksu przecież a co się będę przejmować:/

"Ja na przykład płacę za Siebie.No i mężczyźni patrzą na mnie spode łba wtedy" beret, jak tak robisz to znaczy to ze znajpomosc traktujesz raczej po koleżeńsku... :P

a może Ty jesteś chętna?:) tylko musiałabyś zmienić nicka na "Miłośc Seks Sprzatanie Pranie Gotowanie":P

ależ mylisz sie! ja nie mam nic przeciwko tej "wadzie"..to nawet zaleta! pod warunkiem oczywiście że nie koliduje z praniem, sprzątaniem , gotowaniem i oczywiście seksem na żądanie...

Gość poliszko
ponieważ nam wpojono,że faceci to dżentelmeni i płacą za kobietę

Gość poliszko
a my durne w to uwierzyłyśmy

ja bym bardzo chciała płacić za siebie ale mi moj facet nie pozwala bo mowi ze dla niego bez roznicy czy on placi czy ja.

\"Masz rację _Kwiatek,boję się miłości .\" a rób co chcesz :P ja tam wole placic albo niech ona laci - wtedy jest w miare jasnpo kto kogo chce zdobyc ;) i - uciekaj juz ode mnie, bo na nerwy mi coraz bardziej dzialasz :P

MSP psa też możemy mieć ale ja będe go wyprowadzał w lato i na wiosne a Ty w zime i na jesieni... ja poprostu chce mieć typową kurkę domową :D czy to źle? może znajdę kogoś kto z kolji chce bardzo, całe życie marzy o tym aby być dla kogos kurką domową..i będziemy idealna parą aż do śmierci:P

"tylko musiałabyś zmienić nicka na "Miłośc Seks Sprzatanie Pranie Gotowanie" " wlasnie - MSP - zmien sobie nick na taki - ja cie chcetnie przygarne wtedy :D

"wiem jak, ale dorwe Cie kiedyś i będziesz bez najmniejszych szans" MSP - to kiedy sie umawiamy????? ;) ;) ;)

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeee
ja zawsze place za siebie co zawsze dziala na nerwy mojemu facetowi i jest powodem do czestych klotni. nie wiem czy on uwaza sie za mojego sponsora? jakbym byla splukana to moze bym mu pozwolila zaplacic a tak kazdy placi za siebie i jest ok