Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy wszystko gra

Kupilam coś w raczej mało znanym sklepie internetowym i trochę się niepokoję

Polecane posty

Przelałam im kasę na konto w piatek,ale nie dostałam żadnego maila że pieniadze dotarły i wysyłają paczkę,a zawsze tak miałam jak cos kupowałam przez net.Czy to jest normalne,taki brak kontaktu?

Co? :D Sklep nazywa się "Gust i smak",a po co ci adres?

Gość makagigi36
mam odkurzacz lg kupiony w necie ale staram sie zawsze szukac taki sklep, ktory ma opcje: odbior osobisty. jade, odbieram i place. strach troche bo teraz te sklepy bankrutuja, zadzwon tam moze albo napisz, oby to bylo tylko jakies przeoczenie

to zdzwoń do tego sklepu i zapytaj.. tez kiedyś tak miałam tylko że z księgarnią..po prostu system nie wysłał maila zadzwoniłam i wszystko się wyjaśniło..więc się nie martw

normalne :/ tylko allegro wg mni ejest OK i ceneo....... kupowąłam oświetlenie, ubrania, cośtam.w innych sklepach - odezzwą się po 2 tyg. przyślą po 3...bombarduj ich mailami, telefonami bo inaczej nie zatrybią !! ;)

W sumie to nie zapłaciłam dużo kasy ale i tak mi szkoda jakby miala przepaść.Chyba rzeczywiście tam napiszę i zapytam czy wysłali,chociaż troche mi wstyd,bo już pisałam chyba ze 3 maile zanim kupiłam.Trochę mnie zdziwiło że w tym sklepie nie trzeba się rejestrować,wystarczy podać dane i co sie kupuje a reszta odbywa się przez maile....

skoro kupujesz przez allegro to po co rejestrować się w sklepie? nie dygaj, na pewno przyślą. ja tez nie zasze dostaję meila, czy wysłano mi przesyłkę.

Gość hhhhhr
wiesz maile tez sa pewnym dowodem dokonania zakupu, a formularz tez. skoro to malo znany sklep to wnosze, ze nie przez allegro? tam przynajmniej mozna zweryfikowac sklepy wystawiajaca na aukcji. jak nie odpisza na maila, zadzwon. dopominaj sie, nie wstydz - to Twoje pieniadze, Twoj zakup. kupowalam agd LG na allegro ale najpierw sprawdzilam ile sklep ma zlych i dobrych opinii. ostroznie trzeba