Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ratwinnik

wszdzie media epatują nas przykładami homo, najlepiej wśród zwierząt

Polecane posty

Gość Ratwinnik

no rzygać się chce od tej nachalnej propagandy zboczeń. Co mnie obchodzi, że zboczone żubry walą się w tyłek a walenie do nawet do nosa ? Ludzie, przecież normalny człowiek nie chce czytać o gównianych karesaach zboczeńców róznej maści i gatunków. Na szczęście TVP oświadczyła, że po wybraniu przez Galę zboczeńców na najpiękniejszą parę Gala ma szlaban w TVP. I tak powinno byc !

a gdzie jak nie wśród zwierząt szukac przykładów homoseksualizmu jako dowód iż homo u ludzi to normalne(bo niby człowiek to zwierze) u roslin? grzybów? bakterii? jedyne homo jakim moga nas media epatowac to właśnie wśród ludzi i zwierząt..które wolisz?:)

Gość boćwiak
geje powinni mieć ksywkę "guanaco" ... bo oni w guanie lubią robić ! :-))) :-))) :-)))

Gość ofer ma
"a gdzie jak nie wśród zwierząt szukac przykładów homoseksualizmu jako dowód iż homo u ludzi to normalne(bo niby człowiek to zwierze) " a o czym świadczą występujące wśród zwierząt przypadki kanibalizmu oraz zjadania własnych odchodów? nie mam nic przeciwko gejom ale taka argumentacja jest idiotyczna :D

Gość Ratwinnik
ale człowiek jest zwierzęciem tylko w oczach biologów ! A w całych swoich dziejach rozwijał swoją kulturę właśnie w opozycji do zwierząt. Przynajmniej jeśli idzie o te kultury, które coś zdziałały w historii. Gdybuśmy czyli się zwierzętami to powinniśmy nadal zabijąć nasze dzieci, gwałcić samice, kraść ...bo to są standardy w świecie zwierząt. Ale propagandziści zboczeń o tym wolą nie pamiętać. Oni tylko pamiętaja o zboczeniach.

Gość Somersetka08
Acccca, ty to jakś porąbana umysłowo jesteś albo zboczona.

a żeby cie tak kiedyś, u ciebie na wsi byk zgwałcił...może Ci się spodoba i zmienisz zdanie :)

>> homoseksualiści do cholery jasnej Mówi się pedały. Wiem, ze masz podobny problem z wlasnym dzieckiem i jego tożsamością sexualną, ale na litość, nie każ wsyzstkim uznawać choroby za norme :o

Gość ofer ma
a wiecie że sadyzm i masochizm jest traktowany jako zboczenie a homoseksualizm nie. to dopiero smieszne :D

Gość prawy i sprawiedliwy
nawet sporadyczne "branie" gdzie indziej niż do waginy już sugeruje nieprawidłowść emocjonalną. A "branie" takie permanentne to juz zboczenie par excellence.

>> A "branie" takie permanentne to juz zboczenie par excellence Nie słuchaj proboszcza, kłamie :o

prawy i sprawiedliwy no ty bierzesz tylko do waginy od kiedy ci wszczepili gumowa podczas operacji zmiany płci...

Gość ofer ma
ale odjechane teksty :D

Gość myślący prawidłowo
Polska niestety powoli zmierza w kierunku propagowania pedalstwa i innych dewiacji. A dewiantów trzeba wieszac....za jaja :P

Gość prawy i sprawiedliwy
konstatuję po waszych wypowiedziach, że subkultura "pedalska" wryła się w wasze umysły głęboko. To dlatego tak trudno wykorzenić homozboczenia. Ale nadejdzie islam i zaczną się masowe polowania na zboczeńców ...

Gość wonglik
zboczeńców trzeba poprosić aby sobie pojechali na Madagaskar. Tam w ciepłym klimaciie, wśród kolegów z męskim stolcem i oszałamiającej przyrody będą mogli wyżywać się w swoich chorych popędach.

Gość ewarszan
zboczeńcy won z mediów !!!!!!!!!!!!!!!!! Walcie się w domnch jeśli jesteście aż tak zboczeni, że nie możecie normalnie.

Gogi Bubu ---.oj Ty mój frustracie 👄nie działaja na mnie juz Twoje posty,grzecznie prosiłam bys nie pisał o moim synku ....nie dotrzymałes słowa( bym nie pomyslała ze moge Tobą rządzić.???..) mam gdzieś takich męskich facetów,wole normalnych. Homoseksualiści nie pedały

Gość Taminikol
tak zwany gej jako istota ufundowana na cudzym guanie nadaje się tylko na wiejski nawóz.

Gość zaraz zaraz....
a gdzie ty wyczytales ze delfiny wala sie do nosow?? to chyba niemozliwe.... i w swiecie zwierzat nie gwalca samic.. to ludzie tak wymyslili... u zwierzat wlasnie samica decyduje o kopulacji lub jej braku

Gość Fhinka
homo są obrzydliwi

Gość najgorsze jest kino
amerykańskie ze swoją apologią zboczeńców męskich

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin