Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś zechce mi pomóc

CZY KTOS ZECHCE MI POMOC??? FARBOWANIE WLOSOW.

Polecane posty

witam :) mam do waszystkich pan, ktore farbuja/farbowaly wlosy pytanie dotyczace koloryzacji wlosow. Sama jestem szatynka, ale ten moj naturalny kolorbyl taki nijaki, postanowilam zatem kupic sobie szampon koloryzujacy Palette "czekoladowy braz". Oczywiscie jak to z paletami bywa- wlosy wyszly czarne:/ no ale pozniej juz jakos sie to unormowalo, od ponad roku caly czas farbuje i kolor po 2, 3 myciach od farbowania jest ladny, ciemny -do swiatla z czerwona "poswiata" :) na swieta chcialam sobiezobic kolorek tez cos w tym stylu, jednak jakiejs "lepszej" firmy... tak aby wlosy nieniszczyly sie tak bardzo jak po Palette. Chodzi mi tez o to, aby zarraz po farbowaniu niebyly CZARNE, tylko po prostu brazowe. Najlepiej z takim ladnym odcieniem... czy ktos moze mi cos polecic??? :( najlepiej, gdyby to byl szampon koloryzujacy, ale jezeli farba jest dobra, to moze tez sie skusze.. :)

Gość samoa
musisz miec super mocne wlosy na palette.Ja raz ja stosowalam i przez dwa tygodnie mi wlosy wychodzily garsciami,plakalam przy kazdym czesaniu,ze zostane lysa :( Nie stosuje jakis drogich farb, jestem wierna welli i sobie chwale i kolor i cene farby.

no wlasnie o to mi chodzi :) po palette zrobily mi sie taaakie zakola... :( no ale lykam witaminy od jakiegos czasu, i juz tak bardzo nie wypadaja, i sie zagescily. A powiedz, jaka to farba ktorej uzywasz? No i jaki odcien? Ja bardzo chcialabym ciemny braz. Bardzo ciemny braz. I nie wiem na co powinnam sie zdecydowac.

Gość haniuta65
ojezu to idz do sklepu i se zobacz;/ po porstu nie kupuj palertte tylko welle. w welli tez masz kolor gorzkiej czekolady. i nie wychodza czarne

Gość dupa blada...
kup farbe Loreal Casting- brąz (nr. 400), fajny kolorek wychodzi.

Gość czy ktos zechce mi pomoc
no wlasnie "se" zobaczylam.. tylko kiedy widzialam jak wyszedl ten kolor na wlosach mojej kolazanki to sie przerazilam. Chodzi mi o opinie osob, ktore STOSOWALY, badz STOSUJA jakies produkty, i sa z nich zadowolone. Za opinie odnosnie welli dziekuje. Ale czekam tez na inne wypowiedzi osob. Moze ktos stosuje inny produkt i tez jest z niego bardzo zadowolny, a mnie na przyklad paleta barw tej firmy bedzie bardziej odpowiadac???

dziekuje "dupa blada" 🖐️ wlasnie zastanawialam sie nad tymi castingami... podobno nie niszczy tak wlosow :)

Gość dupa blada...
fakt, włosy sa duzo mniej "zmordowane" niż po innych farbach, osobiście ja bardzo polecam, a wierz próbowałam niemal wszystkich farb, jak na razie to mój nr. 1.

Gość haniuta65
a nie lepiej pojsc do sklepu fryzjerskiego? profesjonalne farby nie sa takie drogie, zaczynaja sie od 20 zł.

Gość fryz
ale macie problemy... nie da się powiedzieć po prostu którą farbę czy szampon masz kupić. Każdy ma inną strukturę włosa, nie można doradzić jeśli się nie widziało Twoich włosów i się ich nie zna. Tak jak z kremem do twarzy, co z tego, że powiem Ci który jest dobry i fajnie nawilża. sama musisz to wypróbować. Z drugiej strony nie rozumiem Cię wcale, widziałaś że włosy wypadają i robią się zakola, a mimo to używałaś tego szamponu.

Gość fryz
ja np.używam voila farby, dla mnie super, wcale mi nie niszczy włosów, kolorki extra naturalne. I co z tego, jak żadnej mojej koleżance nie odpowiadają, a wręcz robią siano i strasznnniiiieee niszczą. Idż do fryzjera i z głowy.

Gość wybierz kolor jaśniejszy
od docelowego, bo kolory nigdy nie wychodzą takie jak na opakowaniach, wszystko zależy od grubości włosów i koloru wyjściowego

Gość kaczanga
ja tez przez jakis czas farbowalam Loreal Casting brazami i kolory wychodza fajne tylko ze jak sie zmywaja to po ok 3 tyg. kolor zaczyna sie robic brzydki taki troche jak sprany rudy i juz nimi nie farbuje

no tak... uzywalam nadal bo kolor po 2,3 myciach baaaardzo mi sie podobal.. potem zaczelam zazywac te tabletki i bylo ok.. ale chyba nie chce juz bardziej niszczyc wlosow. Wlasnie mialam pytac jaki kolor, bo ten braz jakteraz udalo mi sie przeczytac na innych forach- wychodzi bardzi ciemny...wlasnei o taki ciemny braz mi chodzi- nop a na opakowaniu nie jest az tak bardzo :) w takim razie moze faktycznie sie na niego skusze...

Gość gość
sEVLaol2O6VFWJdRqQZlrThc