Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa...

o czym swiadczy drgajaca powieka gorna?

Polecane posty

Gość jeszcze ja
braku magnezu

Gość brak magnezu

Gość ze za duzo kawy
pijesz i wyplukalas magnez z organimu

Gość aaa...
ok dzieki czyli chodzi o magnez a wiecie moze gdzie jest duzo magnzeu? aha kawy wogole nie pije wiec nie wiem czym moglam wyplukac ten magnez

Ptwierdzam! Mam podobne kłopoty, jestem kawoszem-nałogowcem. Banany, sok pomidorowy i pomarańczowy, oraz dziennie 2 tab. ASPARGINIANU załatwiają swietnie sprawę. Pozdrawiam...! :)

Gość przed30
kup sobie magne-b6, to najlepszy preparat z magnezem.

Nie pijesz kawy, a herbatę? A stresujący tryb życia...?

Gość ze za duzo kawy
a to moze twoja dieta jest uboga w ten pierwiastek... na szybkie uzupelnienie niedoboru to magnez z apteki ale DUZO, duzo lepiej i zdrowiej z naturalnych skladnikow np. pietruszka (natka), rozne nasiona (dynia), kakao, kasza, rosliny strakowe (fasola, soja) itd.

Gość aaa...
herbaty pijam ziolowe typu skrzyp, mieta, melisa, jem czekolade gorzka nawet ostanio przesadzam praktycznie codziennie zjadam po calej:O fasole jadalam w ostatnim czasie dosc czesto w kazdym tygodniu ale w tym tygodniu nie, czesto jadam ryz a to chyba jest kasza? pestki z dynii jadlam nie tak dawno prawie codziennie bo je uwielbiam ale od ok 2 tygodni nie moge ich znalezc w sklepie:( kurcze to ja chyba nie moge miec nie doboru magnezu skoro jem te rzeczy ktore wymieniliscie, moze chodzi o cos innego?

Gość ze za duzo kawy
a denerwujesz sie ostatnio? bo to w takim razie ma podloze stresowe... ale raczej stawiam, ze cos nie tak z twoja dieta (ryz to nie kasza :O )

Gość aaa...
czytalam gdzies ze ryz nalezy do kasz. czy sie stresuje.. mozliwie ze nie jest to taki stres jaki mialam jeszcze nie tak dawno teraz sie uspokoilo ale moze nie dokonca moze to jakis podswiadomy stres