Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość N 95

Pytanie do posiadaczy nokii N95

Polecane posty

Gość N 95

Witam :) Może i pytanie głupie no ale trudno, zaryzykuję i je zadam. Czy w nokii N95 można całkowicie wyłączyć wszystkie dźwięki? Chodzi mi o to, że gdy zrobię np profil milczący, to mam wyłączone dzwonki itd ale gdy np włączę jakaś grę to jest w niej muzyka. Czy da się tak wyłączyć głos, żeby totalnie nie było żadnego dźwięku? Gdy chcę włączyć jakąs grę mimo milczącego profilu pojawia się głośna muzyka. Mam tą nokię już równo rok, ale ciągle nie doszłam do tego jak rozwiązać ten problem. Pomóżcie.

Można wyłączyć jeszcze dźwięki ostrzeżeń, ale to również nie spowoduje braku dźwięku w czasie gry ,jedynie wyłączenie sygnału migawki aparatu oraz dźwięku Noki podczas uruchamiania telefonu.Jeśli chcesz wyłączyć dźwięk w grze, najlepiej zrobić to w opcjach samej gry przeważnie producenci dają taką możliwość.

Gość N 95
Czyli jednak nie ma możliwości zupełnego wyciszenia tego telefonu. Brakuje mi tej opcji. Kiedyś miałam samsunga i przyzwyczaiłam się, że jak jest tryb cichy to choćby nie wiem co nie będzie żadnego dźwięku. A teraz w nokii N 95 mam profil milczący a jak np niechcący naciśnie mi się odtwarzacz mp3 to gra jak gdyby nigdy nic. Na "chłopski rozum" jak jest milczący to nie powinno nic grać, prawda? To jedyna jak dla mnie wada tego telefonu ale wkurza mnie niemiłosiernie. W innych telefonach był profil cichy i jak np chciało się odtworzyć muzykę to wyskakiwał komunikat, że jest profil milczący i nie odtworzy a tu zaraz gra na całego.....

W takim sensie o jakim Ci chodzi ,żeby jednym przyciskiem wyłączyć całkowicie dźwięk w telefonie ... nie można .Podobna sytuacja ma miejsce również podczas korzystania z nawigacji, pomimo że jest włączony profil milczący ,będą słyszalne komendy głosowe .Chociaż to akurat też zależny od producenta nawigacji bo rożnie z tym bywa ,ale przeważnie ,są słyszalne .Trudno musisz z tym jakoś żyć .