Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słotka landryneczka

Jak twój partner lub partnerka odnosi się do ciebie podczas uprawiania seksu?

Polecane posty

Gość Słotka landryneczka

Gość yyyyyy
jak sie nauczysz pisac poprawnie temat to moze Ci ktos odpowie :D co to za nowa metoda rozbijania tematu na 3 posty frekfencje sobie podnosisz? :D:D:D

Suko... Na początek mogłabyś zatańczyć dla mnie, podobno robisz to naprawdę bardzo fajnie. Chciałbym zobaczyć jak dla mnie kręcisz dupą, potem cię zerżnę, zerżnę cię suko! Rób to powoli jak profesjonalistka, rób to do woli jestem po to by korzystać. Podejdź blisko teraz na kolana, mam nadzieję że już jesteś rozgrzana. Taak...zrób to dla swojego pana, taak...ssij do kochana... Wiem że lubisz trzymać go w swojej buzi, wiesz, on też to bardzo lubi. Chce mi się ... jesteś już gotowa. Wypnij się, chcę cię w końcu posmakować. Moja królowa, bogini sexu, wszystko jak trzeba, wszystko na miejscu! W powietrzu zapach twoich feromonów, coś mi się zdaje że cię nie .. suko. Póki co zachwycam się twoim nagim ciałem, opalone cycki to jest to czego chciałem. Miałem różne wariatki, ty jesteś wyjątkowa, muszę ci przyznać że umiesz zaszokować. Gorące brawa za to co wyprawiasz w łóżku! Jeszcze chwila będę mówił ci kwiatuszku!