Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki problem otoz

pomozcie bo nie chce zrobic z siebie kretyna

Polecane posty

bo kolega z roku bedzie dzis w moim miescie gdzie studiujemy (on mieszka kilkadziesiat km dalej) i nie chce wchodzic w szczegoly ale w kazdym razie bedzie mial troche czasu wolnego i zaproponowal zebym mu ten czas "umilila". no nie jestesmy przyjaciolmi ale b. dorbze nam sie gada itepe. no i ja bym musiala pare minut sie zwolnic z zajec zeby do niego dolaczyc. no i ma mi dzisiaj napisac sms jak i co ale nie wiem jest teraz na gg moge mu przypomniec zeby mi na pewno napisal, bo nie chce zeby wyszlo tak ze ja sie zwolnie te pare min z zajec (1,5 h cwiczen, musialabym powiedziec przed zajeciami, a nie w ich trakcie, ze chce sie zwolnic) a on nie napisze w ogole czy cos. oczyeiscie jak widac wiadomo ze mi zalezy zeby sie z nim spotkac;p ale wydaje mi sie ze jak mu przypomne o tym dzis na gg to zrobie z siebie kretyna;>

Gość ola35
Sorki, ale nic z tego nie rozumiem...

dobra. jeszcze raz:) kolega z roku bedzie w miescie gdzie studiujemy powiedzmy zeby cos zalatwic. ale bedzie mial troche czekania, wiec zaproponowal mi ze w tym czasie zebysmy sie spotkali pogadali. tak wiadomo po kolezensku. umawialismy sie ze dzis mi wczesniej napisze, czy sie spotykamy i o ktorej. na razie nie pisze wiec nie wiem, ale jeszcze siedzi na gg. i nie wiem czy mu przypomniec zeby mi napisal czy sie spotykamy bo jesli bedzie chcial no to ja bede musiala pare minut sie zwolnic z cwiczen. i nie wiem czy mu o tym przypominac czy po prostu zdac sie na to ze napisze lub nie;]

no up up ;( pomozcie