Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakorkowana

Zatkany kanalik mleczny,miala ktoras z was??

Polecane posty

Gość Zakorkowana

Boli mnie jedna piers ,wczoraj mialam temperature,nawet mi sie te bolace miejsce lekko zarozowilo,moga byc tego najkies powazne konsekwencje??

Konsekwencją zatkanych kanalików jest zapalenie piersi. Radzę zasięgnąć porady lekarza, zwłaszcza, że masz temperaturę. Z domowych sposobów podobno działają ciepłe kompresy i masowanie i chyba okłady z liści kapusty tylko trzeba je pognieść trochę aby puściły sok. Najlepiej jednak zgłosić się do lekarza, nie czekaj z tym, bo to niepotrzebne cierpienie tylko.

mialam kilka razy, okazallo sie ze mam za waskie kanaliki i co chwiole bedzie cos takiego mi dokuczalo, niestety nie moglam przez to karmic :( Zapalenie piersi jest nastepstwem, z reszta juz chyba masz skoro masz goraczke i zarózowienei. Idzi do ginekologa. Na to dobre sa oklady z bialej kapusty. Bierzesz liscie bialej kapusty, trzymasz je w lodówce, musza byc zimne, pozniej rozbijasz tuczkiem aby sok lekko puscily i robisz oklady, kapusta wyciaga zapalenie. najpierw mialam antybiotyk na zapalenie, jak nawrócilo to zaczelam z kapusta, tos amo dzialanie.