Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOOOOOOOOOOOOOOOFYMGFN

CZY WSZYSCY PANOWIE ZDRADZAJĄ???

Polecane posty

Gość OOOOOOOOOOOOOOOOFYMGFN

.. TO PYTANIE TO RACZEJ SKIEROWANE JEST DO PANÓW... CIEKAWA JESTEM ODPOWIEDZI.. MOŻE POJAWIĆ SIĘ KOBIETA KTÓRA BEDZIE PEWNA TEGO ZE JEJ MĄŻ CZY CHŁOPAK NIE ZDRADZA..ALE PEWNA DO KOŃCA RACZEJ NIE POWINNA BYĆ. JA UWAŻAM ŻE KAŻDY MĘZCZYZNA PRĘDZEJ CZY POŹNIEJ ZDRADZI...TAKA JEST ICH NATURA...zdradzi być może raz i w porę sie opamieta , inny zdradzi i bedzie zdradzał nadal ,ale najgorszy to taki co zdradza i odchodzi... tak więc zdrada ma wiele oblicz.. pytanie powinno brzmiec jezeli decyduje sie na zdrade- to jakie są powody ( i nie piszcie prosze ze uczucia wygasły- ze sex z parnerką nie jest juz taki pociagajacy, itd.) to bardzo dziecinne wytłumaczenie i typowe dla zdradzających. mam nadzieje że są mezczyźni którzy potrafią ocenić swoje postępowanie i przyznać sie do tej słabości -tak czy siak ZDRADA to świadome ranienie, krzywdzenie osoby z która się żyje!!!! a może łatwiej było by przed zdradą porozmawiać z partnerką o tym co nas oddaliło od siebie na tyle ze decydujemy sie na zdrade!!!!!

Gość *mp3
\"najlepszy taki co zdradza i odchodzi\" Chyba lepiej, ze lajza odejdzie. Tak czy nie?

Gość GMY
NIE KAZDY ZDRADZA FRUSTRATKO

oni po prostu nie potrafią się opanować...moim zdaniem każdy zdradzi mając do czynienia z jakąś fajną laską, o której partnerka sie nie dowie...:/ ich pociąg seksualny jest silniejszy od wyrzutów sumienia...

Gość mój nie zdradza a ci co
zdradzają to chuje :-)

Gość ON19
MAM PYTANIE... Mam 19 lat i jestem facetem-tak tym gorszym gatunkiem..... chciałbym miec kiedys zone dzieci rodzine itp. ale skoro jestem facetem to z tego co tu piszecie wynika napewno ze zdradze. Wiem ze zdrada wiąże sie z cierpieniem zdradzonego...jest to cos czego sie strasznie brzydze....nigdy niechciał bym nikogo w ten sposob skrzywdzic. Tu sie mi nasuwa pytanie czy zeby nigdy nikogo nie skrzywdził w ten sposub to mam nigdy sie z nikim nie wiazac(bo ja ten gorszy gatunek człowieka czyli facet)? Moj młotszy brat ma 8 lat czy macie pewnosc ze on jest takim skooorwielem co napewno zdradzi i niepowinien nigdy sie z nikim nie zenic?

pytanie, jest równoznaczne z pytaniem, czy wszyscy pnowie to blondyni? Niestety, nie i mimo że ogoleni na łysą pałę, zależy od charakteru delikwenta, ja nie zdradziłbym nigdy, z prostej przyczyny, musiałbym chyba na głowę upaść, aby szukać czerstwego chleba gdzieś na zewnątrz, jak mam w domu , świeżutką bułeczkę. ;)

Gość proste...
do ON19 moj były też sie zarzekał że zdrada go brzydzi, mojego ojca znienawidził równie mocno jak ja jak się dowiedzieliśmy, że zdradza moja mame a co zrobił w 2 miesiace poźniej?? zdradzil mnie ze swoja koleżanką z pracy... coś jeszcze??

Gość ON19
DO PROSTE wiec ci faceci co nie chca nigdy zdradzic nie powini sie wiazac z kobietami i byc samotni? nie pisze tutaj ze ja jestem jakis swiety odnosze sie do ogułu

Gość Heyah bannanah
Kurwa jakie to przykre... czy istenieja faceco którzy potrafą poczyć wielką bezinteresowana milosc, czy liuczy sie dla nich tylko pociag fizyczny?

Gość ON19
znajoma urodziłła 2 misiace temu synka.. dacie sobie reke uciac drogie panie ze on tez kiedys napewno zdradzi :D

Gość ja tam nie wierzę
Prędzej czy później zdradzi... najczęściej później tak w wieku 40 lat... wtedy należy uważać na koleżanki córki, bo za takimi się będzie oglądał i żadnych skrupułów nie będzie, że 20 lat małeństwa... nie ma się co łudzić... :/ Przekonacie się o czym mówię, jak trochę pożyjecie....

Gość proste...
każda kobieta która została zdradzona chocby bardzo sie starala nie zaufa już żadnemu innemu facetowi i będzie mówiła że wszyscy są tacy sami

Gość Heyah bannanah
mnie nikt nie zdradził i tak mówię, musze miec wypaczony umysł

Gość ON19
ja tam nie wierzę TO MIEJ HONOR I Z ZADNYM FACETEM NIGDY NIE WCOC W ZWIAZEK

Gość Sratatatatatatatatata
pierdolicie jak potluczeni co niektorzy :P czy w takim razie wszystkie kobiety to kurwy co jak widza jakiegos dupka to maja mokro w gaciach?!:-O bez przesady!tak samo jest z facetami...niektorym staje na widok suki mimo ze sa z dziewczyna/zona,innych inna nie ruszy chodzby nie wiem co robila :-O ja naleze do kobiet ktorych tylko pociaga seksualnie ich partner,dlatego zdradzic nie zdradze bo jakos mnie to w ogole nie kreci :-O moj Ukochany jest taki sam,nie podniecaja Go obce baby dlatego wiem ze w zyciu by nie zdradzil :-O a wierze Jemu bo nawet jak ogladamy co kolwiek i siedze na Nim to nie czuje zeby sie jaral etc :-O nie wiem,jestesmy chyba aniolami skoro ponoc reszta bab i chlopow to suki z cieczka i psy z erekcja hehehe:D

Gość ja tam nie wierzę
sratatata - ile macie lat i czy byliście dla siebie pierwszymi partnerami?

Gość ON19
mam ochotę nieno coty przeciaz kazdy facet to swinia... :):):)

ja tam nie wierze ,ja mam 23 ,On ma 26.Ja mialam 3 za soba ,On jedna :D

Gość ja tam nie wierzę
No to po pierwsze jesteście jeszcze bardzo młodzi.... po drugie... ciekawe kiedy mu zacznie doskwierać, że masz większe doświadczenie...

mam ochotę czyli nie ja sama natrafilam na "niepsa" faceta :D

Gość słoneczne słoneczko
jedno wiem- wszyscy faceci wkurzaja

Gość ON19
ja tam nie wierzę powtazam pytanie: Czy jesli chcem nie skrzywdzic zadnej kobiety nigdy,to mam byc zawsze sam bo napewno kiedys zdraDZE?

Gość ja tam nie wierzę
Najpierw naucz się pisać zanim się za jakąś weźmiesz... :o Masakra ta polska edukacja :o