Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasikmorgenstern

czy to mozliwe ze jestem w ciazy? brak miesiaczki...

Polecane posty

mój problem zarysowuje sie następująca.. minelo wlasnie 2 miesiace odkad pierwszy raz sie kochalam ze swoim chlopakiem. w pierwszym miesiacu kochalismy sie 2 razy, po czym mialam miesiaczkie. w nastepnym miesiacu kochalismy sie tez 2 razy ( w sumie 3 bo raz bylo dwa razy z przerwa 1 godzinna)... to bylo w dniach 14-15 listopada... okres mialam dostac 22 ( 32 dni liczylam bo tak mam czesto, jednak moje miesiaczki nie sa regularne jednak waahania dluzej niz 1,5 tyg nie wystepowaly od miesiecy!)... kochalismy sie w gumkach, i do tego robimy narazie tak zeby nic nie poszlo, tj zeby nie doszlo do wytrysku.. zatem nic takiego miejsca nie mialo! jestesmy niedoswiadczeni i dopiero sie uczymy:) ( wytrysk byl jedynie tak 1 godzine przed seksem wskutek seksu oralnego , nastepnie chlopak umyl sie, ubral , pojechalam samochodem na 15 minut do babci i wrocil i dopiero wtedy byl sex z gumkiem i wytrysku juz nie bylo)... dzisiaj jest jak wiadomo 5 grudnia.. a okresu brak... nie iwem co myslec... adnych innych sytuacji nie bylo w ktorych mogloby dojsc do dostania sie plemnikow.. jedynie sex oralny ale z polykiem wiec na pewno nic na rekach ani na ciele nie bylo na 100%... co robic? martwie sie... moze dodam jeszcze ze w dniach w ktorch mial wystapic okres mialam akurat probne matury i strasznie sie stresowalam, a potem jeszcze wazne mecze siatkowki i kolejny stres... czy to moglo wplynac? robic test czy to nie ma sensu?

Gość nie ma sensu
w ciąże wcale nie jest tak łatwo zajść. spokojnie. radziłabym jednak pójść do gina i porozmawiać o tych nieregularnych miesiączkach.

bylam u ginekolga z tym, powiedzial ze to normalne w moim wieku ( mam 18 lat) i ze niektore dziewczyny maja jeszce wieksze wahania... przepisal mi tab anty zeby wyregulowac i nie stresowac sie pierwszym razem ( to bylo jak bylam jeszce dziewica)... nie wzielam tych tabletek bo balam sie, bo nie zlecil zadnych badan.

Gość nie ma sensu
No i dobrze zrobiłaś, radzę jednak poszukać jakiegoś dobrego gina.