Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylematt

pierwszy taniec- piosenka w orginale czy w oriestry wykonaniu?

Polecane posty

Gość mam dylematt

ogolnie bedziemy miec orkiestre, a na pierwszy taniec chcialabym piosenke krajewskiego wielka milosc( juz czytalam ze to oklepane ale ja chceemy) no i sie zastanawiam czy orkiestra sobie z nia poradzi i czy zachowa ona swoj urok, no i czy to nie bedzie glupio wygladalo jak orkiestra stoi a my puscimy piosenke z plyty jak bylo u was i co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość princessaa
nie ma w tym nic zlego. bylam na wselu gdzie mlodzi mieli swoja piosenke ukochana i zagral zespol. to byla totalna porazka. tanczyli nieco zazenowani. pierwszy utwor puscic z plyty to niz zlego jesli zalezy wam na danym utworze a zespoly weselne maja tego swiadomosc:-) wiec spokojnie

...kapele weselne potrafią dużo,prawie wszystko i dobrze wykonać,wybraliście najlepszych,więc o co chodzi..Utwór S.Krajewskiego nie jest muzycznie trudnym,wystarczy jak wokalista zaśpiewa.W kapelach "dyskietkowo-rozrywkowych"wystarczy /w uproszczeniu/wcisnąć play..i ładnie zaśpiewać:):)

Gość Anka-Malowanka
TO wszystko zależy od kapeli/zespołu. U mojego brata był zespół, pierwszą piosenkę wykonali lepiej niż oryginał... U kumpeli totalna porażka....

Gość A co to jest
ORGINAŁ?

u mnie gał zespol i wyszło swietnie..rowniez bardziej nam sie podobało niż oryginał...chociaż byłam na weselach gdzie faktycznie zespol gral tragicnzie ogolnie nie tylko pierwsza piosenke i nie najlepiej to wyszlo

Gość Olivvia__
my bysmy chcieli edyty górniak - dziekuje ci ... i tu właśnie jest problem mało osób umie tak pięknieśpiewac jak ona

ja bym nie kombinowala, bo muzyka z playbacku puszczana i to jeszcze przez orkiestre jakoś krywo mi się widiz, goście sobie pomyslą, że oni nie potrafią teog grać czy jak że musie tańczyć do plejbeku? jak nie jestes pewna jak oni to zaśpiewają to popros o jakieś demo tej piosenki w ich wykonaniu. Jest to popularny utwór, taka kapela weselna powinna mieć go opanowaneog do perfekcji niemalże, swoją droga chyba nie wybierałaś w slepo orkiestrantów więc wies zmniej więcej, "jak oni spiewają" :P

Gość jussaa
ja tez chce pierwszy kawałek w oryginale,zespołowi to sie pewnie nie spodoba ale cóż..:)

Gość bo ja bym chciała
na przykład Princ'a ... to raczej wątpię, żeby jakakolwiek kapela mi to wykonała jak bym chciała :P Więc chyba nie powinni mieć focha, że chce z płyty??

Gość moylek_85
oryginał ;)

Gość ettrerter
mysle, że ta piosenka jest tak łatwa i oklepana, że orkiestra świetnie da sobie z tym radę Co innego z piosenkami whitney houston, edyty gówniak czy inne takie - tu juz bym wolała płytę