Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alunia....22

czemu faceci szybciej zapominaja o dziewczynie i szybciej znajduja inna?

Polecane posty

ja zazwyczaj wchodzę tylko na chwile chyba ze cos naprawde zwróci moją uwage :) takze zbytnio nie przywiązuje większej uwagi innym tematom

ja zaczynam coraz mniej sięudzielać... tu jak ktoś ma trochę inne zdanie jak większość to zaraz jest zjechany do zera

do zera moze nie ale fakt ze zjechac potrafią Ja dopiero od niedawna na kafe takze bywam teraz częsciej

ja też od nieadwna i troszkę zaczynam się zaniechęcać. ale jest kilka wartościowych osók które potrafią rozmawiać:)

ja poznałem tu kilka fajnych osób które każdego dnia powodują uśmiech na mojej twarzy:) wymieniac nie będe bo one wiedzą o kim pisze:) przy okazji dziękuję wam kobietki jesteście najwspanialsze na świecie:) :*

raczej nie. i jakbym miał sie kierować tak jak większośc na kafe że jak jedna połówke druga zrani to facet/kobieta są największyni piiiiiiiiii piiiiiiii piiiiiiii.... to kobiety musiałbym powybijać ale całe szczęście są takie które mają wspaniałe serduszka i potrafią zrozumieć wiele.

Mnie tez zranił facet ale zyje dalej czasme sie wyzale i przechodzi na jakis czas:) ale nie wyzywam go od razu od najgorszych:) A wysłuchać zawsze mogę:)