Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co z Nami Będzie

Widziałam Już Dużo Tematów o n-k . Teraz ja Niestety

Polecane posty

Gość klara_f
ej, dziewczyny ja mam to samo... do mojego też piszą jakieś lafiryndy, wiem o tym, bo nie chciał mi pokazać swojego profilu, ale nie wiem co on do nich pisze :O pieprzone nk :O

Gość wlasnie ciekawe co oni
piszą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 112233
kurde, szkoda mi Ciebie, ale jak trafisz na jakąś złośliwą dziewczynę, to dopiero będzie miała używanie, będzie wiedzieć, że Cię to boli itd, jeżeli chcesz jakiejś rady, to nie dzwoń do niej, tylko pogadaj z facetem, ale nie daj poznać, że Cie to boli, zapyta normalnie z ciekawości, niech wie, że ma normalną dziewczynę, a nie rozhisteryzowaną zazdrośnicę.

Gość 112233
no dobra, to ja tu czegoś nie rozumiem, dziewczyny z kim wy jesteście?

Gość n-k prawda
To fakt. Wracają wspomnienia sprzed lat i ludziom odbija. Ale nie ma co tego brać na serio i się denerwować. Takie chwilowe zachwianie szybko mija. Prowokując zadymę jakimś głupim sercem psuje się tylko relacje między sobą. A jeśli facet zdradzi tzn że i tak by zdradził prędzej czy później, a pokazując nieufność w stosunku do niego odpycha się go w ręce innej automatycznie. Trochę luzu ludziska i zaufania. A facet sam zejdzie na ziemię.

Gość marta501501
Zazdroszcze rangi problemu , wiekszych klopotow nie masz ? nk to gowno, wykasuj swoj profil i zaproponuj to swojemu chlopakowi, po co tak naprwde Wam te profile ?

Gość 112233
marta501501, ja mogę odpowiedzieć na to pytanie, profil założyłam po to, żeby odnaleźć właściwie jedną osobę, bo nie miałam do niej numeru tel, nawet nie mam tam swojego zdjęcia, a najlepsze jest to, że zaproszenia zaczęli wysyłać mi całkiem obcy ludzie np córka babki u które szyję sukienki lub nauczyciele, którzy uczyli mnie w szkole :o mój chłopak stwierdził, że nie będzie zakładał profilu na nk, bo utrzymuje kontakt ze wszystkimi osobami na których mu zależy.

do co z nami będzie____ serce to jeszcze nic:P, znam takiego co zmienił nazwę profilu, myślał że go nie znajde, a tu niespodzianka. Idiota i tyle w tym temacie.

Zazdroszcze rangi problemu , wiekszych klopotow nie masz ? nk to gowno, wykasuj swoj profil i zaproponuj to swojemu chlopakowi, po co tak naprwde Wam te profile no własnie na potrzebe stwarzania próznych i marnych problemów :P

Nigdy nie miałam profilu na nk i nie żałuję-dla mnie to żenada.A co do autorki-moze więcej zaufania do partnera?pozdrawiam