Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Looloo11

Mojemu facetowi podobaja sie inne laski,czy to normalnie?

Polecane posty

Gość Looloo11

Hej, Dziewczyny,czy wasi faceci mowia wam o tym ,ze ktos im sie podoba.Moj zwiazke jest cudowny, moj chlopak traktuje mnie jak ksiezniczke,codziennie powtraza mi ze ejstem taka piekna bla bla bla.Ale czesto,szczegolnie jak ogladmay tv to mowi cos w stylu,ale ona ladna,a ta jakie cialo,ta jaka twarz itd. Strasznie mnie to wkruza,bo zaden z moich poprzednich facetow tego nie robil.Wczroaj rpzegial; bo zazleismy agdac o przeszlosic i powieizal mi ze ejgo byla,murzynka w dodatku:/ byla neisamowiscie piekna,jak naomi campbell,ze jak ja zoabczyl peirwszy arz to oniemial i td://// potem zaczal mowic ajak byla wredna suką itd i ze cieszy sie ze z nia nie jest.ale po co on mi takei reczy gada. potem cos zaczal mowic ze ejstem taka piekna, najpiekniejsza an swiecie,a ja powiedizalm cos w stulu no co ty,przestan.A on no dobra,sa 2 ladniejsze kobiety(tu podal mi aktorke i pisoenkarke) i pwoeidzial mi ze ta pisoenkarka Cheryl z Girls aloud podoba mu sie bo jestem do niej bardzo podobna.Tak sie wkurzylam ze przestalam sie do niego dozywac.on mi napsial w nocy z 10 smsow,o 12 ostani,wogle nie spal.Ale ja nie mgoe rpzeciez takich gadek tolerowac.przykro mi jak slysze takie cos.szczegolnie o bylybh:/// co sadzicie,tez byscie sie wiurzyly?

Nie wiem czy bym się wkurzyła. Mi podobaja się inni męzczyźni co nie oznacza że od razu się na nich rzucam, ot poprostu zawieszenie oka :)

Gość łachudra niezalogowana
to że się podobają to luz, ładne osoby się podobają i koniec ale mógłby takie gadki zachować dla siebie

Gość Looloo11
no wlasnie tak mu powiedzialam.ze nie uwazam sie za miss swiata itd,ale ze nei chce tego wysluchiwac na kazdym kroku.on twierdzi,ze nie wiedizla ze mi jest przykro z tego pwoodu.a ja clay czas o tmy mysle.tearz sie zastanaiwam jak ta byla wygladala,ze az zaniemial jak aj zoabczyl:/

Taki dowcip był, że jak się już wybrało danie, to czemu nie możnaby spojrzeć w menu:) KAŻDY facet ogląda się za innymi babkami. Niektórzy dyskretnie, a niektórzy wręcz przeciwnie. I jeszcze komentują na głos. Nie bierz tego do siebie, bo nie warto się o to wkurzać.

Gość wedellka***
a jaką aktorkę i piosenkarkę wymienił ze są ladniejsze od ciebie? :)

Gość kala kala repa
moim zdaniem chce zebys byla zazdrosna i sprawdza cie a ze sie wkurzasz to znaczy ze ci na nim zalezy a on sie z tego cieszy

normalne i to nawet bardzo normalne. A z Noami Campbell to niefortunne, ma tajemnice niemiłe i lubi rzucać telefonami komórkowymi:p

Gość Looloo11
podał kelly brook i cheryl z girls aloud i wlasnie powiedizla ze jak na mnie aptrzy to od razu widiz ja.nie ucieszylam sie,co innego jakby pwoeidizla ze ona ejst podbna do mnie a nie an odwrot:P hehe,potem powiedizla ze powiedizla ze one sa 2 ladniejsze dlatego zebym nie obrosła w piorka,ale ze zartowal.i chcial we mnei wzbudzic troche zazdrosic,bo on czuej ze ja mam nad nim kontrole i to byla taka jego glupia gra.ale etarz mam wrazenie ze tlyko tak agda zebym uz bylo wsyztsko ok miedyz nami..kurde,a ja jak dbeil ciagle o tmy mysle:/

Gość Looloo11
mi sie naomi campbell wogle nie podoba.ale to ajkk on to powiedzial cytuje "crazy beautiful" i ze nogi mu sie ugiely jak ja zoabczyl.nosz k*rwa ,po co on mi takei rzeczy mowi.

Gość kala kala repa
czyli mialam racje ach te chlopaki po prostu boi sie zebys go nie zostawila bo widocznie jestes ladna mowi ci to ale czasem udaje ze mu sie jakas tam bardziej podoba czeka na twoja reakcje a ty nastepnym razem powiedz no rzeczywiscie fajna dupa i to olej zaciskajac zeby bo rozumiem ze to wkurzajace jest ale lepiej jak cokolwiek mowi niz mialby gadac i sie slinic hehe

Gość pepea
Do niektorych osob...tu nie chodzi o to ze sie oglada za innymi tylko ze sie zachwyca przy swojej kobiecie innymi, moj byly tez tak robil tylko ze on wyszukiwal laski na fotce i nk i pozniej mi pokazywal jakie cudne laski( czyli 15-tki poubierane na rozowo, polnagie)

Gość kala kala repa
niz mialby nie mowic nic a sie slinis mialo byc

Gość Looloo11
ja mu etz czasem mowie ktos mi sie podba z dziewczynnp jak wyskoczylz ta naomi camobell to pwoeidzialm ze jak dla mnie ona jest brzydka,ale na przykald uwazam ze rihanna jest sliczna.a on powiedzialz e nei bo mu sie nie podbaja meiszane rasy.heeh,wogle ja neiwiem czemu ja z nim gadma o lasakch to jakeis chore.naprawde ejst mi glupio,i niewiem jak sie zachowac jak on takie rzeczy mowi.praktycznie za kazydm razme jak ogladamy tv to sie podnieca kims. ostanio mial film na ta nową dziewczyne bonda,ile ja sie nasluchalam o niej:/ a jak myslicie,co ja bym mogla zrobic zeby sie doegrac.tzn on i tak am rpboelmz chora zazdroscia,naprawde,ja to anwrt nie mgoe spojrzec na kogos,ale chcilabym mu dokopac czyms podbnym.niewiem ,ustaiwc sobie jakeigos aktora na pulpicie?:P

Ale ogląda się za tymi babkami jawnie. Ogląda profile jawnie. Nie kryje się z tym. Mnie to się wydaje, że poprostu jemu się wydaje, że postępuje uczciwie wobec Ciebie nie kryjąc się z niczym i nie zdaje sobie sprawy (albo nie rozmumie, o co Ci chodzi ), że Ciebie to boli. Komentuj razem z nim te laski, oglądaj razem z nim te foty i pamiętaj, że to Ciebie wybrał:)

Gość pepea
looloo11 z ta tapeta moze podzialac, ja tak zrobilam, dalam zdjecie polnagiego faceta przez miesiac walczylam z nim zeby mi nie zmienial tapety na roslinki i misie hehe

Gość Looloo11
a w dodatku jak mi to wczoraj mowil,ze jestes najpiekniesjza na swiecie to aj siedizlam w rozczochrnaych wlsoach,bez miakjazu,w jakims wymietym dresie,i jak mi wteyd wyskoczyl z tymi laskami i pokazal zdjecie tyej calej cheryl to po rpsotu mialam ochote sie zapasc pod ziemie w tym moim dresie.to jest walsnie enisprawiedliwe,on mnie codziennie tak widuje, a te aktoreczki to zawsze sa idealne.i jak tu z takimi konkurowac:/

Gość Looloo11
eheh,tak zrobie.podba mi sie josh hartnett.a ostanio doprowadizlam go do szalu ,bo spotklaam josha na ulicy w londynie i pogadalam z nim chwile ,zrobilam sobie fotke itd:D wiec dam ta fotke na pulpit:D

looloo... nie porównuj się z nikim, bo zawsze znajdzie się jakaś ładniejsza od Ciebie i zawsze wypadniesz na niekorzyść. Co ty się jakimiś aktorkami przejmujesz. Co z tego, że miałąś poczochrane włosy i domowy dres. Dla niego jesteś najpiękniejsza, z Tobą chce być. A że sobie gada. Niech sobie gada.

Gość pepea
mojego jeszcze wkurzalo jak czasami niby tak od niechcenia stwierdzalam ze ma przystojnego jakiegos tam kolege hehe

Gość Looloo11
nasailm mu ze spoko,zeby jzu sie tka nie rpzejmowal,bbo zal mi go.napsialz e nic nie spal,ze boli go brzuch,chce mu sie wymiotowac ,bo tak sie boi ze mnie straci,ze bardzo tego zaluje bla bla bla.ale ciekawa jestem czy teraz przestanie tak gadac:/

Teraz to on się będzie bał powiedzieć cokolwiek na temat jakiejkolwiek kobiety:O Będzie niezręcznie:(

Gość Looloo11
wiem,tez o tym myslalam.ze trocje niezrecznie etarz mzoe byc

Gość LooLoo11
teraz to on mi psize co 10 min smsa jaka jestem piekna.teraz przegina w druga strone,nie cche zeby to bylo takie wymuszone.on chyab nie do kocna zrozumial o co mi chodzi:///

Gość Geronimo 57
a mnie pasuja inne ciupagi.

Rozumiem Twoja zlosc i ja bym go szybko oduczyla gadania o obcych babach. Nie reaguj po prostu. A kiedy sie nadarzy odpowiednia okazja opiewaj urode nowego faceta Danni Minoque(Kris Smith) hehe

Gość a ja.............
ale jesteś dziecinna :/ ja tez czasem mówię mojemu chłopakowi o tym, jaki mi się facet (aktor, piosenkarz, model) podoba... i co z tego? On czasem mi mówi, że mu się ta i ta aktorka/piosenkarka podoba.... nie robi to na mnie wrażenia.... wiem, że jestem dla niego i tak najpiękniejsza :P czasem nawet mówię mu, że mam film dla nas do obejrzenia z jego ulubioną aktorką. Nie czuję się wcale gorsza.... Musisz mieć niską samoocenę albo po prostu jesteś zbyt zaborcza.... moja opinia

Ja jestem zaborcza i nie zyczylabym sobie ze kiedy tylko wlacze tv zaraz zaczyna mi komentowac inne babsk. Wcale sie nie dziwie Autorce ze jest jest zla

Gość LooLoo11
do a ja: ale jak widzisz to nie jest pierwszy raz ,ze on sie tak zachowywal.i kilka razy nawet szlismy do kina bo ja zauwazylam ze ajaks tam aktorka ktora lubi gra.ale po wczorajszym miarka sie przebrała. ja mu nie zbarniam zeby sie zachwycal innymi kobietami,powieizlam mu ,rob to sobie ale z kolegami albo jak ejstes sam,ja nie msuze o tym slyszec co 5mminut. poza tym wkurzylo mnie to z emeni do kgoos porownal i to mowiac ze ja mu ją przypominam:/ dramaqueen: nie moge kurcze nigdzie znalezc fotki tego nowego Danni:)