Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Looloo11

Mojemu facetowi podobaja sie inne laski,czy to normalnie?

Polecane posty

Gość LooLoo11
znalazłam.faktycznie ciacho.odczekam troche,zeby to nie bylo zbyt oczywiste i wteyd o nim cos wspomne:D

dziewczynoo ty jesteś strasznie dziecinna. Masz jakieś kompleksy? No naprawdę nie wiem jak można się obrażać o coś takiego. Ja czasem komentuje przy moim facecie uroki Craiga (filmowego Bonda) albo innych aktorów. I wyśmiałabym go wyjątkowo głośno gdyby się o to obraził. :o

Gość looloo11
no wlasnie.czasem komentujesz.a nie non stop.i w dodatku nie zachwycasz sie swoimi bylymi. ciekawe jakbsy sie cuzla gdybys cos takeio slyszala co chwile

co prawda to prawda Cheryl Cole ( Tweddy ) jest niesamowicie piękną kobietą, ale bez przesady zeby o takie cos sie obrazac, wiadomo ze boginia nie jestes wiec o co te fochy, moj facet jest dla mnie najpiekniejsy na swiecie, ale tez czasami mu powiem ze widzialam gdzies tam takeigo przystojnego kolesia ze hohoh, i fochow mi o to nie robi

Gość LooLoo11
ale nie rozumeicie ze on sam sie rpzyznal ze robil to zeby mnie zdenrwowac,ze to taka jego gra,itd itd.sam rpzynzal ze to bylo zle.ja sobie nei zycze slyszec co chiwle jaki to ktos jest pikeny. i nie chce etz zeby mne do jakeijs piosenkareczki porownywal