Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majulaaaaaaaaaaaa

Zerwalam kontakt z facetem ale nie wiem czy slusznie?

Polecane posty

Gość majulaaaaaaaaaaaa

Poznalam go na randkach,spotkalismy sie 4-5 razy,pzypadkiem odkrylam,ze ciagle oglasza sie na randkach,2 razy to zrobil,dzien po dni ponowil ogloszenie.Napisalam do niego co jest grane,on mi odpisal ze przez przypadek wyslal ponownie ogloszenie,uznalam ze klamie i momentalnie zerwalam kontakt,zblokowalam na gg,nie odbieram telefonow. Uwazacie,ze moze przesadzilam?

No ale łączyło was coś poważnego, były jakieś deklaracje? 4-5 spotkań to mało.

Gość majulaaaaaaaaaaaa
Zaczelismy sie spotykac na powaznie,dzien przed tym zanim znalazlam te ogloszenia wychodzilam na impreze i on mi mowi,zebym tylko nie flirtowala z innymi facetami bo jestem juz jego.

Coś takiego to jeszcze nic. A co powiesz na to? Spotykałam się 4 miesiące z facetem, którego też poznałam w internecie. Byliśmy już oficjalnie parą, a nagle odkryłam, że on mniej więcej od dwóch miesięcy wstecz ciągle randkował i umawiał się przez net z innymi. Ale robił to bardzo rozmyślnie, bo co chwila zakładał sobie różne profile i nigdy nie zamieszczał tam swoich zdjęć, wysyłał dopiero na priv. Wpadł po tym jak moja koleżanka przez przypadek do niego na takim portalu napisała. Wtedy wysłał jej swoje zdjęcia i chyba nie muszę pisać co było dalej. Potem przyznał mi się do wszystkiego, ale zerwałam z nim kontakt.

Gość majulaaaaaaaaaaaa
Co za dupek,moze to ten sam facet?:)

Gość booka
ja bym zerwala koles szuka czegos lepszego