Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzesyyyyyy

czy to możliwe żeby nie chodzi tu o oddech...

Polecane posty

Gość rzesyyyyyy

żeby rzęsy się 'wymieniały' tak jak włosy, że wypadają, bo rosną nowe? od dłuższego czasu wypadają i rzęsy stosuję ciągle olejek rycynowy prawie nie maluję rzęs, jesli już to tylko żeby je troszkę pociemnić, a one wciąż wypadają i to głównie te najgrubsze:( zostały mi sam cienkie i rosną tam jakieś krótkie powoli mozliwa jest taka wymiana??? bo nie wiem już sama nic nie pomaga

hmm wydaje mi sie ze nie, ja tez mialam kiedy geste i dlugie rzesy, naprawde strasznie zaczely mi wypadac, zostaly mi krotkie i cienkie, tamte juz nie odrosly:( a byly naprawde piekne, jak pomalowalam tuszem i zalozylam okulary to czasem az mi sie pod nimi gniotly:) teraz jak pomaluje je tuszem podkrecajacym itd to jakos nie szczegolnie je widac...

Gość rzesyyyyyy
halo? :(

Gość holaolaola
starzejecie sie kochane ;-)

Gość rzesyyyyyy
hmm to lipa:( starzeję się? mam 17 lat:( w sumie nie jest tak tragicznie, ale niepokji mnie to, że one nie chcą przestac wypadać! nie wiem co jest przyczyną, przecież malowalam je kiedys codziennie i to nawet mocno. mogłam ciągnąć szarpać, siedzialy mocno, a teraz? przemyje oczy i już lecą

moze wiekszosc ma takie fazy w zyciu, jak nie wlosy to rzesy, trudno... moze brak ci jakis witamin

Gość rzesyyyyyy
włosy też mi już wypadały... :O na razie łykam skrzyp i stosuję ten olejek, może się po prawi... za pół roku:O