Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MASAKRANONIEWIEM

DLACZEGO NIE MOGĘ ZNALEŹĆ NIKOGO NA STUDNIÓWKĘ

Polecane posty

Gość MASAKRANONIEWIEM

Nie jestem ani jakaś brzydka ani nic, może tylko nieśmiała, co nie zmienia faktu że największe pastety mają z kim iść a ja chociaż jestem ładna to nie mam!, pytam się więc dlaczego :(

Gość MASAKRANONIEWIEM
up up up

Gość spinka motylka
możesz pójsc z moim bratem, ma 14 lat :-)

Gość MASAKRANONIEWIEM
kuszące propozycje, ale starszych niż 13 latków nie biorę

Gość Rewalidacjone
Idz sama. Ja sama poszlam i serio super bylo i taniej. Na studniowce nawet nikt nie zauwazy ze sama bylas! Ja niektorych to w ogole na studniowce nie widzialam tyle ludu bylo:)

Gość lorna261
nie martw sie...nie jestes sama..ja tez bylam ladna, zgrabna i tez nie mialam nikogo.Fakt, zaprosilam kolege, ale on wiecej bawil sie z moja kolezanka, ktora zreszta po zostala jego dziewczyna... Na studiach dopiero zaczelam cieszyc sie powodzeniem i teraz juz jestem zona ukochanego meza.. powiem ci,ze nie wiem od czego to zalezy...ja kiedys uslyszalam od kolegi, ze faceci boja sie takich kobiet jak ja..ladnych, zgrabnych i inteligentnych..moze cos w tym jest POWODZENIA i glowa do gory!!!

Gość lorna261
aha..to ostatnie zdanie "ladnych, zgranych, inteligentnych" to zacytowany kolega:), zeby nie bylo,ze jestem zakochana w sobie:)

a pytalas? nie sadze zeby chlopak odrzucil twoje zaproszenie :) facet sam do Ciebie nie przyjdzie

Gość himawari
moja kumpela też nie ma z kim iść i bierze kuzyna. albo weź koleżankę xD nie masz nikogo takiego?