Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luvvvv

mam wrazenie ze przez krzywe zeby nie moge nikogo znalezc

Polecane posty

Gość to prawda ale
nie załamuj się - hjumor jest dobry na wszystko Rozmawiają dwa pączki: - Cześć co słychać? - Aaaa zdawałem na studia... - I co przyjęli Cię? - No coś Ty, pączka?!

Gość poflirtuje sobie
zrób se sztuczne

Polecam założenie aparatu ortodontycznego. Też kiedyś miałam kompleks na punkcie moich zębów, ale wyprostowałam. Teraz gdy mam proste i białe aż chce się uśmiechać :)

Gość luvvvv
gdzie ja teraz bde zakladac aparat mam 26 lat juz:(

Oj przestań. Lepiej założyć aparat na rok czy dwa lata, a nie męczyć się całe życie. Jesteś jeszcze młoda, przed Tobą tyle czasu. Teraz nawet 40-latki zakładają aparaty. I z aparatem na zębach nie wygląda się brzydko. To oznaka, że dziewczyna dba o siebie. I są różne rodzaje : metalowe, porcelanowe.

Gość luvvvv
dzięki:)

a ja wygrałem życie --->> W takim razie marsz do ortodonty!!! A wiecie, że jak ma się krzywe zęby to ryzyko próchnicy jest o wiele większe? Nieprawidłowe ułożenie sprzyja osadzaniu się pokarmu, namnazaniu bakterii, uniemożliwia szczoteczce dotarcie do różnych zakamarków.

Gość kinga rusinn n
marek jestes???

Gość jjustaaaa
a ja mam martwą jedynkę i co mam zrobic?:O nic nie zrobie:O jest ciemniejsza od innych zębów a martwych nie da się wybielic :O:O:(

Gość aparatkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aparat, kochanaa, aparat!!!! :) JA też miałam ten sam kompleks.... założyłam aparat i..... przez 2 miesiace było jeszcze gorzej, bo wydawało mi się,że każdy na mnie patrzy...a raczej na moje zęby i aparat.... A potem przyzwyczaiłam się, stwierdziłam,że nikt na to nie zwraca uwagi..... noszę aparat ponad półtora roku, mam piękne proste zęby i nawet już w jakiśtam sposób polubiłam ten aparat..... ale za 4 miesiące jużgo nie będę miała........a za to piękne białe i równiukie ząbki :) Ja mam 21 lat. A moja znajoma zakładała w wieku 45 lat!!!!!!!!!! Czyli można....w kazdym wieku

justa ja też mam..... ażtak CI ściemniała? Moja jest minimalnie ciemniejsza..... Ortodonta mówił mi,że można nałożyć licówkę czy coś tam.... nie znam tych pojęc , w każdym razie na pewno da się cośz tym zrobić.

:) aniołku a orientujesz sie może ile to kosztuje?

Gość marcinek1986
ja mam 23 i mam aparat, a u moje ortodontki polowa lpacjentow jest okolo 30. Znam goscia ktory ma 45 i zaloazyl apart

Hmmm raczej słabo się orientuję, ale wiem, że licówki nie są tanie. Myślę, że kosztują w granicach 500 - 1000 zł na jednego zęba. Opłaca się jednak. Gwiazdy sobie zakładają.