Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wika26

wyszlam za maz i zaluje

Polecane posty

Gość wika26

w maju. po 6 latach, od tygodni nie uprawiamy seksu choc robie co moge. con wraca z pracy, siada przede kompem lub tv i koniec, koniec, koniec. jestem strasznie nieszczesliwa, czasem placze, probuje mu powiedziec, ale zawsze sie konczy awantura. dwa razy bylam na walizkach i zostalam... czy dobrze zrobilam? moze rozlaka mu uswiadomi, ze warto sie postarac. wiem, ze mnie kocha, ale jest taki bierny

Gość miska75
ile masz lat? bo jak 26 to malo, cale zycie przed toba

Gość ale zajebisty temat
...a ja się roziodłam i wcale nie żałuję :D

Gość wika26
zajebisty temat... kurcze chce powalczyc, choc przyznam ze z tygodnia na tydzien brak mi powera mam 29 lat, moj maz 30 jezu, jaki on jest leniwy i bierny... po prostu szok, az mnie boli

Gość Edyta33
Wiem ,że go kochasz ,ale jak niedługo się to nie zmieni to warto się zastanowić czy jesteś w stanie dalej z nim być i czy jesteś w stanie żyć bez seksu. Jeżeli nie ma ochoty na seks nie ma sensu go do niego zmuszać na siłę. Może lepiej było by go namówić na wizytę u seksuologa

Gość ale zajebisty temat
Więc walcz, dziewczyno. Może facet "zaskoczy". Tego Ci życzę. Nie rób jednak z siebie męczennicy i odejdź jeśli będziesz bardzo cierpiec: może po tylu latach miłośc już wygasła i nic po niej nie zostało w tym facecie?

Gość wika26
ale przeciez jeszcze kilka miesiecy temu bylo super, slub, milosc, seks... do cholery co sie dzieje?!!!!jestem przerażona

Gość mistificated
przejadl sie TYoba nie podniecasz go jak dawniej, poprostu traktuje Cie jak kur domowa

Gość ja moge wyreczyc meza jakby co

Gość wika26
i dlatego mysle o wyprowadzce po swietach.... może wtedy poczuje, jak ważna jestem, że mu brakuje, że żal, że warto się postarać... skoro rozmowy nie pomagaja?

Gość wciagnieta koka
I brak seksu jest twoim najwiekszym zmartwieniem? :o A jest czuly dla ciebie?

Gość w glowach sie popier...
Inne sa bite :)

Gość kopnij go w jaja

Gość wika26
nie, nie jest czuły, nie przytula, nie chwyta za rękę komplementy słyszę tylko w pracy...:( a zamieniłabym 100000000 komplementów od kolegów na jeden od niego

Gość Edyta33
Przyczyn może być na prawdę wiele . Może ma kochankę? Niektórzy faceci nie lubią seksu i uprawiają go tylko przed ślubem żeby zatrzymać przy sobie partnerkę. A może to tylko chwilowa oziębłość , która wynika z przemęczenia? Może nie pociągasz go tak jak dawniej?Nie zależnie od przyczyny do seksu go nie zmusisz jeśli sam nie będzie miał na to ochoty.Poza tym chyba nie chcesz żeby się zmuszał. Może tylko wykazać dobrą wolę i iść z Tobą do seksuologa. Niestety z tego co słyszałam wiele mężatek ma problem podobny do Twojego...

Gość a nie nudzilo by cie
jak by cie komplementowal Na pewno sie nie przyznasz ale tak pewnie jest ze po jakims czasie jego komplementy przestaly by na ciebie dzialac :classic_cool:

Gość wika26
nie naciskam wiem, że nie ma kochanki ale oddalamy się od siebie, a ja mam wrażenie, że te moej "poważne rozmowy" są nic nie warte. ale kurde jak się zabrać do naprawiania wina, jest zawsze po obu stronach więc może zacznę od siebie - wiele zasad w życiu złamałam i nie jestem z tego dumna, ale chcę z nim być, przysięgałam to sobie i jemu i zawalczę tylko kurcze jak żeby trafiło?!!!!

Gość jestem prawie ...
wiele zasad w życiu złamałam --czyli go zdradzilas Moze w ten sposob chce sie odegrac :classic_cool:

Gość wika26
nigdy go nie zdradziłam co więcej odwołałam dla niego ślub, zakochałam się na amen i tak zostało dziękuję wszystkim uciekam spać, bo rano do roboty czas iść:)

Gość jak to można się naciąć
Naprawdę niektórzy potrafią udawać i grać, tylko po to, żeby złapać frajera/frajerkę i mieć potem jelenia do zarobku albo kurę do serwowania obiadków. Współczuję bardzo. Nie wiem, jaką radę można dać na faceta, który przestaje interesować się własną żoną po paru miesiącach małżeństwa. To jakiś kosmos jest. O co tu walczyć? Walczyć to można po 15 latach związku, jak coś się wypala, a nie kiedy miesiąc miodowy powinien trwać. On Cię nie kocha chyba, a przynajmniej nie jest już w Tobie zakochany. Wpakował Cię po uszy. Strasznie nieuczciwe. Mój mąż też telewizorek i necik po pracy. Tak samo jak ja :) W ogóle mi to nie przeszkadza, bo obydwoje jesteśmy straszne zwierzęta domowe, najlepiej pielesze i żadnych ekscesów. Poza tym po pracy to tylko dogorywać mamy siłę. Ale miłość jest stale obecna. Czułość, słowa miłości, przytulanki, komplementy itd. Kochamy się po prostu. Nie w tym TV i kompie rzecz, tylko w braku miłości.

Gość Labanbababa
"Niektórzy faceci nie lubią seksu i uprawiają go tylko przed ślubem żeby zatrzymać przy sobie partnerkę" Nie wierze, że są tacy faceci!