Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusioma

dlaczego podczas brania tabletek anty pobolewa brzuch????

Polecane posty

Gość mamusioma

biore drugie opakowanie cilest dzis 8 tabletka i zaczał mnie pobolewac brzuch no i sluz zmienił kolor na taki lekko brazowy jakby z malenkim dodadkiem krwi a przy pierwszym opakowaniu było dobrze nic sie nie dzialo co to może byc ten brzuch tak pobolewa jakby przed okresem

Gość dorcia33
Ja biore cerazette ,ale dopiero dzis 2 tabletka.Lekarz uprzedzil mnie o mozliwosci plamienia itp.Mnie akurat brzuch nie boli,ale mialam wrazenie ze jajniki mnie pobolewaja.

autorko potrafisz czytać?? w ulotce powinna być informacja na ten temat. a powodów bólu brzucha moze być milion, np torbiele na jajnikach

krwawienie srodmiesieczne podczas owulacji..nic zlego sie nie dzieje...mnie tez bola jajniki przy owulacji,biore yasmin

tak szczerze--> a miałaś robione usg podczas brania tabsów?? ból nie jest normalny. mnie też bolały jajniki i na usg pokazała się 4cm torbiel

Gość mamusioma
robiłam badania u lekarza i cytologie jest ok poza tym nie są to moje pirwsze tabletki wczesniej przez 1,5 roku brałam mikrogynon ale mi nie odpowiadały ponieważ nie miałam po nim okresu z odstawienia , mimo to tez mnie pobolewał brzuch jak zaczynałam opakowanie i z tąd moja ciekawość dlaczego tak jest czy tabletki maja na to jakis negatywny wpływ i znowu będę musiała je zmienić ,czy po prostu tak to już jest że ten brzuch pobolewa??

ale czy usg miałaś robione?? mówię ci ze mi wylazła torbiel na jajniku. po zmianie tabletek torbiel się wchłonęła

Gość mamusioma
na nastepnej wizycie u gina poproszę o konkretne badania myslę że torbiela raczej nie mam bo 20miesiecy temu rodziłam i miałam usg chyba że torbiel sie bardzo szybko rozwija to wszystko mozliwe musze sie dokładnie zbadac

Gość mamusioma
po zmianie tabletek z mikro na cilest nie miałam zadnego usg oprócz cycologi a w cycologi nie wyjdzie nic???

Gość mamusioma
o matko! 1,5 mieś , ach ci lekarze daja tabletki i spławiają pacjętki

przez pierwsze 3 miesiące brania nowych tabletek mogą się dziać takie cuda-niewidy jak ja zaczęłam brać to miałam \'okres\' przez caaaały miesiąc.

Gość dorcia33
Ja wogole jestem przeciwniczka tych wszystkich tabletek.Teraz biore jakby z musu bo mam pecherzyk,ktory dzieki nim moze zniknc.

cytologia pokazuje czy jest stan zapalny:o kobieto robisz badania i nie wiesz jaki jest ich cel??:o po 1,5 mis brania tabsów miałam 4cm torbiel. to jest bardzo dużo. mój gin po kadej zmianie robi mi usg, w sumie to na każdej wizycie...