Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxAgaxxx

Nie ide jutro do szkoly - wszystko przez okrutna kolezanke

Polecane posty

Moja kolezanka nie wiem dlaczego cieszy sie powazaniem w szkole i wszystkie dziewczyny jej sluchaaja. Niestety ostatnio wybrala 5 dziewczyn (miedzy innymi mnie), i wymyslila tak zwane dyzury. Polegaja one na tym, ze mamy pomagac jej przebierac sie na w-f. Chodzi o zmienianie jej butow. Tylkoe nie wiem jak mam jej powiedziec, ze nie chce tego robic. Znacie jakis sposob? Nie chce byc wykleta przez cala klase

kurwa ja chyba pojebało powiedz jej ze ma sie od Ciebie odpierdolic a innym dziewczyna ze jak chca byc jej słuzacymi to niech beda ale ty nie bedziesz

Gość bardziej szczegolowy niz inter
prowokacja ? powiedz jej glosno przy wszystkich ze chyba ja niezle pogielo ;) ja w liceum zawsze w glanach, postrzepionych dzinsach i porozciaganych swetrach chodzilam, w pierwszych dniach taka typowa 'blachara' cos powiedziala do mnie albo raczej o mnie na glos, nie pamietam co jej wtedy odpowiedzialam, ale zrobilam to na glos, od tamtej pory na panienkach w najmodniejszych metkowych ciuchach caly czas za mna lazila :O przez pol zapchanego korytarza leciala do mnie i pytala sie czy pojdziemy razem na fajke. okazala sie calkiemzabawna :P