Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinezka****************

karta dziekowa

Polecane posty

gdzie moge sobie sciagnac sterowniki do jakiejs karty dzwiekowe bo wlasnie wyresetowalam komputer i mi dzwiek nie chodzi

Gość smutna prawda i juz
jakiejś ?? jak nie wiesz jakiej to nie ściągniesz a sterowniki mozna znaleźć za pomocą google.

karte graficzna mam invidia a dzwiekowa kiedys mialam realtek ac 97 ale ni umie dzialajacego linku znalesc

Gość smutna prawda i juz
jak nie umie to niech się naumie :) jeśli masz jakieś płytki od komputera to powinno tam być sama firma REALTEK ma swoją stronę i tam są m.in sterowniki musisz wiedzieć co to za karta (ew co to za płyta często wyświetla się po włączeniu komputera ) jak dasz buzi to dam Ci ten link ;) http://www.realtek.com.tw/DOWNLOADS/

👄

i bylam juz tam i nie wiem co dalej wiec 👄

Gość smutna prawda i juz
Realtek Audio ac97 codecs ( są jeszcze HD ) XP i 98 ftp://202.65.194.211/pc/audio/WDM_A406.exe Vista ftp://66.104.77.130/pc/audio/6285_Vista_APO_PG536.zip ps jak Ci na imię ?

MARLENA...........MILO MI I MAM WINDOWS XP

I JESZCZE MI PRZY AKTYWOWANIU WINDOWSA pisze ze jest juz za duzo razy aktywowany ..........przeciez mam tylko ja go i numer tez jakies to chore

Gość smutna prawda i juz
Szybciej by było gdybyś wiedziała jaką masz płytę główną :classic_cool: Marlena - egzotyczne imie

Gość smutna prawda i juz
tak w XP bylo ograniczenie aktywacji więc trzeba się pofatygować po telefon i dokonać aktywacji telefonicznej a na przyszłość zrobić kopię plików aktywacyjnych.

poczekaj....bo wlasnie aktywuje przez telefon

a powiedz mi gdzie mam wejsc zeby ci powiedziec jako mam plyte glowna

Gość smutna prawda i juz
>poczekaj....bo wlasnie aktywuje przez telefon i zrobiło się bardzo romantycznie :) mozna spróbować "jakimś" programem np cpuz http://www.cpuid.com/download/cpuz_149.zip często widać to przy uruchomieniu komputera pojawia się plansza z napisem np MSI albo ASUS i tam są literki i cyferki.

Mainboard : Gigabyte GA-7VAXP Ultra Chipsatz : VIA KT400 (VT8377) Prozessor : AMD Athlon XP @ 2083 MHz Physikalischer Speicher : 512 MB (1 x 512 DDR-SDRAM ) Grafikkarte : NVIDIA GeForce4 MX 440 (Microsoft Corporation) Festplatte : Maxtor (82 GB) DVD-Rom Laufwerk : JLMS XJ-HD165H DVD-Rom Laufwerk : _NEC DVD+RW ND-1100A Netzwerkkarte : Realtek Semiconductor RT8139 (A/B/C/810x/813x/C+) Fast Ethernet Adapter Netzwerkkarte : AVM Audiovisuelles MKTG & Computer GmbH Fritz!Card A1 ISDN Controller Betriebssystem : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 1 DirectX : Version 8.1b

teraz juz wiesz o "mnie" wiecej

Gość smutna prawda i juz
Nie wiem czy tego facet pragnie się dowiedzieć po 10 min znajomości z kobietą ;)

a pozwol ze cie jeszcze "wykorzystam" wiec aktywowalam juz windowsa ale ty powiedziales takie cos " a na przyszłość zrobić kopię plików aktywacyjnych" no wlasnie jak to zrobic?????

help me......dobry czlowieku gdzie jestes

Gość smutna prawda i juz
poszukaj w google są nawet takie programy można to również zrobić ręcznie. (dwa małe pliki do kopiowania nie wolno zmieniać rozmiaró partycji) ew możesz zrobić sobie "obraz" systemu co pozwoli na bezbolesne reinstalowanie o tak : http://www.vista.pl/porady/339_kopia_zapasowa_systemu_windows_jak_wykonac_.html ( powinno działać w XP ) lub takim programem: http://www.acronis.com/

ona cala piekna ........nie tylko piersi w tym temacie jestem zielona bo sama bym chciala takie ale niestety natura mnie obdarzyla jeszcze wiekszymi .....z tego powodu rozpaczam ale na kafe nieidzie niestety pomniejszyc .....a szkoda

i zdradze ci ze ta dziewczyna mieszka blisko mnie w pl jak jeszcze tam mieszkalam

Gość smutna prawda i juz
a tam zaraz piękna ale piersi ma ładne foremne (tak wyglądają na zdjeciu) Ja Ci tak pomogłem a Ty mi nie chcesz pomóc ;) no wiesz. :D

jedynie co ci moge zyczyc by ci taka syrenke z takimi piersiami mikolaj pod choinke polorzyl

Gość smutna prawda i juz
nie musi się od razu kłaść wystarczy że umówi się ze mną ze 4 - 6 razy na kawę . Może mieć nawet większe piersi aby foremne i przedewszystkim czarujące spojrzenie ten "błysk w oku". :) ps plecam zrobić obraz partycji dobra sprawa i znazcnie ułatwia życie .

jesssssssssssssstttttttttttttttttttttt dziala to dzialllllllllaaaaaaaaaaaaa jejku jak sie ciesze ................niech ci przez caly rok bedzie tak dobrze jak mi teraz tego ci zycze .............a nie mnie ............

u mnie juz muzyczka gra .............dziekuje ci 👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄