Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasrana_19

Czy to normalne że mnie zostawił??!!

Polecane posty

Gość zasrana_19

Mam wielki problem... I nie wiem co mam o tym myśleć... Ale zacznę od początku: Wczoraj mój chłopak pierwszy raz zaprosił mnie do swojego domu. Był ranek. Umuwiliśmy się u niego w domu żeby razem iść do szkoły.Jego cała rodzina była w domu więc żeby nikt nam nie przeszkadzał zamknęliśmy się w jego pokoju. W pewnym momencie strasznie zachciało mi sie srać.Wstydziłam się mu o tym powiedzieć i wstydziłam się wyjść z pokoju bo wstydziłam się jego rodziców. Kiedy on wyszedł na chwilę z pokoju żeby przynieść cos do picia szybko nasrałam w worek i włożyłam go sobie do plecaka. Po piętnastu minutach zaczęło strasznie śmierdzieć więc sie szybko zmyłam. Kiedy byłam w szkole strasznie śmierdziało a nauczycielka pootwierała okna i ze smrodu powiedziała że nie może prowadzić lekcji w takich warunkach i sobie poszła. Po szkole jak wracałam do domu z moim chłopakiem potknęłam sie i gówno w worku wypadło na chodnik. Mój chłopak jak to zobaczyła to sie na mnie obraził. Co mam zrobić??

Gość sasasdsds
ale gówniany interes:) Ty chyba zartujesz z ta historia? Ile masz lat?

Gość zasrana_19
właśnie w tym problem że nie żartuje...:/

Gość sasasdsds
mogłaś wyjsc do toalety. Znalazlas sie w trudnej sytuacji i raczej z tego nie wyjdziesz. Bo niby co mu mozesz powiedziec? Ze to co wylecialo to byl polroczny batonik? Odzywa sie wogole do Ciebie?

Gość zasrana_19
Nie odzywa sie do mnie i stwierdził że jestem nienormalna i że by sie nigdy po mnie tego nie spodziewał...

Gość sasasdsds
Nic juz na to nie poradzisz. Ale kaplica bedzie,jak rozpowie to w szkole...wtedy to juz nie bedziesz miala zycia:)

Gość zasrana_19
nawet mnie nie strasz...:(

Gość sasasdsds
chodzisz do liceum?

Gość mixed berry
Po pierwsze to nie wyobrazam sobie jak mozna nasrac do worka i zapakowac to do plecaka a po drugie to nawet jesli to jakim cudem dziewczyno nie wyjelas tego smrodu z plecaka od wczoraj?????

Gość zasrana_19
tak do 1 klasy....

Gość sasasdsds
a ile masz wogole lat?

Gość mixed berry
ja to kiedys mialam jakies marchewki w plecaku i zapomnialam o tym a ze zmienilam plecak to ten z marchewkami wrzucilam za lozko. Przyjechal kuzyn na wakacje z dziewczyna baju baju u mnie w pokoju i cos im smierdzialo wiec zaczal szukac. wpadlam do pokoju i od razu do plecaka za lozkiem...heheh niezla miazga byla z tego smierdzaca po ich minach sadze ze mysleli ze to wlasnie gowno :D

Gość ....SmutnaKarolina....
ej a dalaczego poszlas z tym na lekcje ? przeciez moglas to wyzucic w ubikacji w szkole ? to jest na 1000% zmyslone NIEWIEM CZEMU MAJA SLUZYC TAKIE DURNE PROWOKACJE??? zasrana_19-MOZE MI UDZIELISZ ODP. NA TO PYTANIE

Gość zasrana_19
Mam 17 lat...jak byś była w mojej sytuacji to pewnie też byś tak zrobiła...

Gość bez jaj........
ludzie jak wy wszytsko łykacie! masakra

Gość sasasdsds
cuda na kiju!!!!

zasrana_19-no ok moze jeszcze jakos uwiezylabym ci ze narobilas w worek chodz z trudem .ALE PO CO POSZŁAS Z TYM NA LEKCJE??? JAK MI NIE ODPOWIESZ TO JEST TO WSZYSTKO ZMYSLONE

Gość jestem bogiem
o rany... ale się uśmiałam!!! :D :D :D

Gość zasrana_19
możecie wierzyc lub nie ale tak właśnie było, jak wyszłam a raczej wybiegłam od mojego chłopaka to on wyszedł zaraz za mną bo nie wiedział o co chodzi więc nie mogłam po drodze wywalić a do szkoły dotarłam na ostatnia chwile i wszyscy juz pod sala bo spr z matmy był i co miałam zawrócic jak babka mnie widziała już ? Myślalam że nie bedzie aż tak czuc i zaraz po lekcji wyrzuce ale tak jechało jakby ze zdwojona siła , ja nie miała pojecia że tak sie poj**anie to skończy :(

Gość jestem bogiem
ja nie wiem czemu dziś tak dużo osób ma wpadki z gównami?? :D sraka na caly kraj czy co :D :D

Gość zasrana_19
:( myslicie , że nie mam szans juz u niego?? Jeny i to przez takie coś .... :( Jest na gg i ja tez ale się nie odzywa a mi głupio

zasrana_19-hahahahahaha O K*RWA jezeli to prawda to nie dziwie sie chłopakowi ze cię zostawił :) ...ale i tak wiem ze to jest prowakacja A CZEGO CI TO WYPADLO Z PLECAKA JAKIM SPOSOBEM ? oj to nie mozliwe :)

Gość zasrana_19
taa a jednak możliwe :( samej mi w to trudno uwierzyć , jak mi wypadło to az zimno mi sie zrobiło, zwyczajnie wyciagałam rekawiczki z otwartego plecaka i na schodku sie potknęłam i wypadły mi kanapki i to... :( a czy wierzycie to wasza sprawa a problem mam ja i to jaki , jak sie to rozejdzie to chyba sie zabije :(

balas sie isc do kibla a nie balas sie ze chlopak wejdzie do pokoju i zobaczy jak walisz kloca do worka na srodku jego pokoju:D:D:D prowokacja jak nic

Gość zasrana_19
wiem że to dziwne ale wiedziałam że zanim przyniesie kanapki i herbate , których w efekcie nie zjedliśmy, do pokoju na pietrze to minie troche czasu a mi sie bardzo chciało i wolalam do worka niz nasmrodzić w kiblu bo sie wstydziałam że jak wejdzie to co sobie pomyśli, sama sie sobie dziwie teraz ale to nieważne bo ja nie wiem jak mam mu w oczy jutro spojrzec , a jutro wigilia klasowa :(

Gość niezapominaka7
A co było takiego strasznego w tym żeby najnormalniej w świecie iśc do toalety?!?! Co z tego że byłaś tam pierwszy raz?

Gość zasrana_19
ech nie chce mi sie juz tlumaczyc - wstydzilam się że będzie śmierdziało..:(

Gość niezapominaka7
ja tego nie rozumiem, jakbyś poszła do toalety to włsąnie byłoby to normalne zachowanie i uniknęłabyś tej całej sytuacji :/