Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bobas25

Rozwodnik,10 lat starszy

Polecane posty

Gość Bobas25

Dziewczyny piszę do Was z zapytaniem o radę jak Wy to widziecie i wogóle.Poznalam męzczyznę 3 miesiące temu , układ raczej był z mojej strony jakas przygoda itp. Nasza znajomośc się dosc szybko rozwinęla w sensie śpię u niego po 4 dni wtygodniu , nie sypiamy ze soab często, tak jakby to troszke odeszlo na dlaszy plan!Mysle ze mu się podobam akceptuje jego formy spedzania czasu wolnego typu mecz, silownia itp. i troszke przezyl szoku pozytywnego ale ja odczuwam ze jest mi nudno malo wychodzimy gdzies głownie egzytujemy w domu , bo on ma duzo pracy w terenie i sie porusza dużo wciągu tygodnia!zaczelo mnie to cieszyc ze sex poszedl w odstawke a jakos zaczelismy byc blizej siebie,choc wlasnie ma sswoje przyzwyczjenia , zapomina czasem o tym na co sie umowilismy i mnie ejst przykro, czuje ze sznuje mnie jako kobiete ale nie wiem czy jest wstanie traktowac powaznie i to mnie nurtuje, ja jakby suzkma czulosci bliskosci , ktora w duzej mierze mu daje , jak i pokazuje ze kobieta nie musi nie akceptowac ulubionych rzeczy ale martwi mnie to i jest mi przykro ze nie toroszczy sie o mnie bardzo, nie wiem moze przyzwyczjenia , poglady moze to ze ejst starszy, choc ja bylam ze starszymi facetami!jak Wy widizicie wogole sznase w tkaim zwiazku,?nie ejst to latwe dla mnie ale tochę sie wciagnelam

Gość dbfbdfb
Zauważyłam że jak seks "idzie w odstawkę" dla mężczyzny, to razem z partnerką. I to wszystko co mam w tym temacie do powiedzenia.

Gość Bobas25
Masz rację dzięki za opinię