Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arnoldzik

Pokażę wam piersi mojej Myszki

Polecane posty

Gość JA JA JA JA
Ja mam ładniejsze ale nie widze powodu aby je pokazywać bo tylko dziffki obnażają się na forum :):):)

Gość przepiękne piersiątka
Powiedz mi prosze ile Twoja kobieta ma lat, ile wzrostu a ile wagi ? Sam jestem ciekaw ;-) I jeszcze powiedz jak ma na imię - to takie moje zboczenie :-p

Gość ona zapewne jest gruba
wole byc szczupla i miec mniejsze ( ladniejsze cycuszki ) niz takie oblechy i byc otyla :-o poza tym facet ktory leci na duze cycki jest nienormalny i tyle :P

ja rowniez wole mniejsze piersi ale za to jedrniejsze,mmmm normalnie kosmos piescic takie cycusie jak partnerka siedzi na tobie mmm oj sie rozkleilem:D

Gość Magiiiiiiiiida
ja nie wiem - straszni zazdrośnicy tu siedzą - laska ze zdjecia ma bardzo ładne piersi i bardzo kształtne

Ona nie jest gruba, jest szczupła, ale piersi ma akurat spore i jędrne. Takie rzeczy może i rzadko się zdarzają, no ale miałem szczęście :)

Gość o_kurde_mole
Adamm to sa cycusie tej biednej dziewczyny co ten koles tak z kolega gadal:o kurde taka fajna a tu taka lipe zapodal:(

Gość addddamm
DOKLADNIE, TO Z TEGO TEMATU. JESTEM... WSTRZSNIETY TYM CO PISALA TA D ZIEWCZYNA. JA TAKIE CYCUSIE BYM CHETNIE WYPIESCIL :)

Gość o_kurde_mole
jak ja to przeczytalem to mnie krew zalala ze zlosci ze koles takie cos mogl zrobic:o ehhhh brak slow:(

Gość a dajcie link tego tematu chlo

Gość addddamm
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3938135 To co sie dzisiaj dzieje mnie przeraza. Kobiety przestaja sie szanowac, nie szanuja swojego ciala.. A mezczyzni przez to, nie postrzegaja je jakos wartosc, dar.. tylko jak rzeczy.. ktora mozna rzucic bo ma za male piersi.. Kiedys tez mialem dziewczyne, ktora miala takie malutkie piersi.. Kochalem je, uwazalem ze sa sliczne..

Gość o_kurde_mole
Adas duzy plus za ten temat,masz racje to jest podle co kobiety w dzisiejszych czasach robia,nie widza ze do okola jest tylu fajnych facetow ktorym bedzie bardzo zalezalo ,ale poco jak mozna miec napinatora w BMW pustego jak jego fura

Gość addddamm
Ta, ma taka takiego co na dyskotece mysli ktoremu dopier**** , wychodzi za niego za maz, a potem zdziwiona ze jej nie szanuje.. Pozatym, tamten temat, tej dziewczyny... To takich mi szkoda, tymbardziej jak to w porzadku dziewczyna, ma dwa ladne skarby.. a taki naogladal sie gdzies playboya, silikonow.. i mysli ze takie ma kazda tylko nie jego laska. Podlosc!

Gość to oczywiście nie cycki twojej
laski, tylko jakieś zerżnięte z "pokaz cycki" czy jakiejś innej stronki w tym stylu. Ale piersi piękne. Nie mikroskopijne, a idealnie wysoko uniesione (zdałyby test ołówka :P ), o ładnym kształcie. Zazdroszczę, moje nie zdadzą żadnego testu :D

Gość dwudziestoczterolatka
ja mam ładniejsze,ale nie obnoszę się z nimi m in na forum mośku:P

Gość Powiedz swojemu chłopakowi że
ginekomastię można usunąć operacyjnie