Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc to wazne

Dr House - PROSZE O POMOC, CHCE KUPIC KOMUS W PREZENCIE A NIE WIEM GDZIE!!!!!!!!

Polecane posty

Bardzo prosze was o pomoc - chodzi o serial tv Dr House. Chcialabym zakupic w przencie komus ten serial ale wszedzie jest tylko sezon 1 a pierwszy juz mam. brakuje mi nastepnych sezonow.Sa na allegro ale bez lektora i napisow a osoba do ktorej prezent ma trafic niestety nie bardzo zna sie na angielskim. Jesli ktos ma z napisami albo wie gdzie dostane ten serial to bede wdzieczna. Niestety odpada sciąganie z neta bo moj net to padaka i ze trzy lata bede sciągac za nim cos mi sie uda pobrac:(:( Odkupie od kogos nawet te sciągniete byle by byly dobrej jakosci i z napisami. Dziekuje za pomoc

Gość todbijam bo ciekawe
ja też chce :classic_cool: trzy serie można było wygrać podczas konkursu TVP2 , czyli muszą gdzieś być :classic_cool:

Gość na torrentach są
do ściągnięcia :-P ale gdzie by tam wam sie chciało szukać, co? :-P

Gość todbijam bo ciekawe
ja chce sobie kupić na płytach dvd , a autorka pisze ,że ma wolnego neta 😴

no wlasnie nie moge sciagnac ale zaplace komus kto sciagnie mi to na plyty z napisami.

Odpowiadam jeszcze raz na ten topik ( bo wczoraj gdzieś go tu juz widziałam)! Dr House jest prawie w każdym empiku- 129 zł za sezon. Widziałam tez w Saturnie , wiec pewnie będzie także w Media Markt. Ja mam wszystkie sezony, ale nie kupione :P

Tylda kochana ja sparawdzalam w empiku i tylko pierwszy sezon byl. A czy moglabys mi przegrac te sezony a ja oczywiscie zaplace ci za to?

Podam ci email beatka2008_08@o2.pl odezwij sie prosze.

sezon 1 mam a reszta ta co na allegro jest bez lektora i bez napisow. Obdzwonilam wszystkich sprzedawcow wczoraj i kicha.

prosze o pomoc to wazne, mogłabym ,ale ja jutro rano wyjeżdżam w związku z Światami, wiec nie mam takiej możliwości żebym to zrobiła teraz.Mogę dopiero po Nowym Roku .

dobrze moz3e byc po nowym roku bo potrzebuje go na 18 stycznia. A masz z napisami ?

Jak znajdziesz chwile to napisz na @ chcialabym wiedziec czy to jest pewne czy musze szukac dalej. Bede wdzieczna :)