Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Germand18 1990

Czy nauczyciel/ka ma prawo uderzyc ucznia/uczennice

Polecane posty

Gość Germand18 1990

Zwłaszcza że nie które osoby w szkolach potrafią wyprowadzic z równowagi . Ostatnio moja koleżanka dostala od nauczycielki w pysk za bardzo wulgarne odniesienie się do niej .

Gość Germand
I nie uważam żeby ta kobieta źle zrobiła , moim zdaniem postąpiła słusznie .

Gość n - lka
nie mają takiego prawa, są inne metody pracy z uczniami🖐️

Gość Germand
obsession202 nikt nikogo nie ma prawa uderzyć Owszem nikt nikogo nie powinien bic , ale co ma zrobic nauczycielka gdy uczennica mowi do niej taki tekst : ty głupia cipo

Gość Kiedys nauczycielkazpowolania
Nie mamy prawa...a szkoda... My nie mozemy nic.Uczen moze Ci grozic,robic wszystko,a Ty nie mozesz w zaden sposob zareagowac.Powinny wrocic zasady walenia linijka po lapach i zamykania mordy,kiedy sie mowi,ze ow morde zamknac maja.Co sie dzieje z dziecmi w tych czasach,to przechodzi ludzkie pojecie.Rodzice patologia,pijanstwo,przychodzi taki delikwent to szkoly i wyladowuje sie na wszystkim i wszystkich.Cholerne scierwa!

gdyby mnie nauczycielka uderzyla, to bym jej zalatwila wakacje w wiezieniu :classic_cool: bo tak na serio w szkole to jeszcze dzieci czy mlodziez(nie wiem ile ta uczennica o ktorej mowisz miala lat) i maja niewyparzone geby, a szkola powinna uczyc je kultury, a nie bic :o

Gość German
Kiedys nauczycielkazpowolania Nie mamy prawa...a szkoda... My nie mozemy nic.Uczen moze Ci grozic,robic wszystko,a Ty nie mozesz w zaden sposob zareagowac.Powinny wrocic zasady walenia linijka po lapach i zamykania mordy,kiedy sie mowi,ze ow morde zamknac maja.Co sie dzieje z dziecmi w tych czasach,to przechodzi ludzkie pojecie.Rodzice patologia,pijanstwo,przychodzi taki delikwent to szkoly i wyladowuje sie na wszystkim i wszystkich.Cholerne scierwa! Ja jestem przeciwny jakiej kolwiek przemocy , chodzi mi tylko że są uczniowie i uczennice którzy sami są sobie winni jeśli dostaną od nauczyciela . Między innymi za agresywne zachowanie , wulgarne odzywki czy lecenie do nauczyciela z łapami .

Gość German
Ta uczennica miała 19 lat natomiast nauczycielka jest tylko 7 lat starsza od niej . Ale wcale mnie to nie dziwi że dostała .

Gość n - lka
kledysnauczycielkazpowolania>>> bicie linijką, czy inne tam metody nacisku fizycznego to są prymitywne metody pracy z uczniem trudnym:D teraz nauczyciele po nocach wertują projekty, które dążą do wyeliminowania agresji u uczniów i spowodowania, żeby w szkole były i czuły się jak "baranki na lące"

Gość kamentka
kiedys dlatego ze sie dostawalo od nauczycieli to sie mialo respekt i mlodziez wyrastala na kulturlnych ludzi ktorzy siebie szanowali a teraz te bachory takie rosna ze az sie prosi zeby porzadnie im przylozyc

Gość Jak uczeń myśli to na pewno
nie oberwie .

Gość dobre to
Nie ma prawa, co nie oznacza, że nie przylutuje kiedy ją poniesie. W tym konkretnym przypadku słusznie postąpiła.